Cum alegi cele mai frumoase încălțări de varăCele mai frumoase încălțări pentru vară sunt în opinia mea sandalele. Cu greu, am găsit unele pe placul meu pentru că înainte de toate, acestea trebuie să ofere confort.
Privind în urmă, cred că niciodată nu am știut să îmi aleg încălțăminte potrivită, pentru că probam mereu la nesfârșit și nu mă puteam hotărî. Apoi, deseori ajungeam acasă cu o pereche de încălțări care mă jenau, erau incredibil de inconfortabile. Am niște picioare sensibile și mereu mă alegeam cu răni cauzate de sandale, în special copil fiind. Țin minte în mod deosebit, vreo două perechi de sandale: o pereche de culoare albă și una de culoarea roșie pe care le-am purtat până când nu mi-au mai fost bune, am crescut. Așa cred eu că ar trebui să fie o încălțăminte bună: calitativă în sensul că este comod de purtat, îi poți purta o zi întreagă fără să simți vreun disconfort.
Nu știu cum sunt alții dar eu prefer cu siguranță o pereche și bună, calitate în primul rând, nu cantitate. Dacă am o pereche de sandale dama care mă fac să mă simt în largul meu, conduc, le port la serviciu, la plimbare, la cumpărături, absolut oriunde, de dimineața până seara, de ce nu.


Am vrut ca înainte să scriu articolul despre cele mai fine sandale pe care le-am avut vreodată și care simt că se potrivesc cu orice, să le utilizez o vreme, să îmi pot spune opinia cu sinceritate.
De când au ajuns la mine și până când am reușit să le port, de vreo două săptămâni, au stat în cutiuța lor, deoparte. Mai vedeam fetița jucându-se cu ele, cam la două-trei zile; le scotea din cutie cu grijă, se încălța cu ele și făcea turul casei cu un mers elegant de copil de vreo doi anișori și ceva. Imenși în piciorușele ei, dar atât mi-era de drag că aproape vedeam cu ochii minții vremuri ce țin de epoca viitorului, când va fi mare și poate mă va lăsa fără pantofii preferați, împrumutându-i ,,doar”.

Sunt extraordinar de fericită și port cu mare mândrie niște sandale confecționate din piele, lucrate manual, dintr-un material parcă atât de moale, cum nu am mai simțit vreodată. Le recomand cu mare bucurie, multe persoane până acum le-au remarcat, ies în evidență într-un mod plăcut; deși nu sunt chiar pentru stilul elegant, eu le port mereu cu rochii. Nu am mai avut până acum sandale care să nu mă lase cu picior iritat și să nu mă rănească. Pe lângă faptul că sunt frumoase, e cel mai reușit model de sandale de pe site-ul funkyfain în opinia mea.

Vrei și tu să descoperi cum e să pășești încălțată cu cele mai faine sandale? Intră pe FUNKYFAIN și alege-ți perechea preferată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *