Cea mai răcoroasă colecție Minty Spark de la Sabon

Colecția înmiresmată Minty Spark de la Sabon vine în nuanțe menite să îți ofere propria ta oază de răcoare. Cu mângâieri mentolate, nuanțe minunate învăluie grațios întregul tău corp când utilizezi cele mai noi produse de la Sabon.

Momentul tău luminos de întinerire aduce în prim plan colecția Minty Spark Sabon. Importanța hidratării pielii pe timp de vară poate fi bifată cu mare ușurință dacă alegi ceea ce ți se potrivește.

Fă din hidratare o încântare cu Minty Spark –
Acel parfum proaspăt, rece și delicios, care te răcorește în fiecare moment!
Acest nou parfum Minty Spark Sabon unic celebrează acele momente mult așteptate în care nu doar îți răcorești pielea, ci îți împrospătezi deopotrivă inima și sufletul, pentru o mai bună dispoziție și o stare de spirit energizată. Notele de vârf combină uleiuri esențiale italiene de lămâie și mentă ce evocă răcoarea cuburilor de gheață care se topesc într-o inimă de măr verde ademenitor, ușor acidulat, cu
aroma de trandafir reconfortantă și cu o atingere senzuală de mosc, ca notă de bază – o aventură
olfactivă ce revigorează toate simțurile!
Note de vârf: lămâie, mentă, cimbru, rozmarin | Note de mijloc: măr verde, trandafir |
Note de bază: ambră, mosc


Extractul Aqua Mint
Fiecare produs din colecția Minty Spark este infuzat cu un nou extract botanic care
împrospătează și hidratează simultan, oferind pielii instantaneu un boost de hidratare
răcoritoare. Extractul Aqua Mint (Mentha Aquatica) provine din frunzele verzi de mentă și
este supranumit „balsamul verde”, pentru calitățile sale unice calmante și protectoare.

Ulei de duș răcoritor
Noul ulei de duș răcoritor, oferă o experiență de curățare și răsfăț și este infuzat cu
patru uleiuri botanice – de măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu – precum și cu extractul Aqua Mint,


Exfoliant de corp răcoritor

Îmbogățit cu extract revigorant de Aqua Mint pentru a energiza și hrăni pielea uscată, exfoliantul de corp conține săruri de la Marea Moartă bogate în minerale și patru uleiuri botanice – migdale, jojoba, andiroba și acai.

Body Gelée răcoritor
Faimosul sorbet a fost acum îmbunătățit cu extract hidratant Aqua Mint pentru a oferi pielii o senzație de răcoare și mai intensă! Acest gel de corp revigorant, super-hidratant, ușor și cu uscare rapidă combină beneficiile hidratante ale unei loțiuni de corp cu textura unui gel, pentru a calma instantaneu pielea uscată, datorită uleiului de avocado și extractului de aloe vera.

Mască de față răcoritoare Infuzată cu extract botanic hidratant și revigorant Aqua Mint și vitaminele A și E, masca te ajută să te răcorești și să-ți simți tenul instantaneu împrospătat după o zi de stat la soare.

Șampon Low răcoritor Un șampon cremos non-spumant, ideal pentru acele zile fierbinți în care părul tău are nevoie de o curățare zilnică delicată. Protejează-ți și alintă-ți părul cu extractul botanic hidratant și revigorant Aqua Mint și mentol, pentru un efect de răcorire instantaneu la nivelul scalpului, care oferă părului tău un parfum revigorant de mentă.


Gel de mâini răcoritor
Hidratează-ți instantaneu pielea cu acest gel de mîini răcoritor, îmbogățit cu extract botanic de Aqua Mint revigorant și ulei de migdale dulci hidratant, pentru un efect maxim de hrănire și protecție.


Apă de toaletă răcoritoare. Când este prea cald pentru a purta orice altceva, experimentează un moment de răcorire instantantă cu ajutorul aromei Minty Spark cu note vibrante de mentă, lămâie, măr și mosc! Acest parfum unic și fresh, este infuzat cu mentol și extract botanic Aqua Mint, pentru o senzație suplimentară de calm și prospețime.

Kit de răcorire
Pleci la plajă? Ia cu tine kitul de răcorire instant ce conține ulei de duș răcoritor, exfoliant răcoritor pentru corp, gelurile răcoritoare pentru mâini și corp, toate în recipiente de dimensiuni mici, ușor de strecurat în geanta de plaja, și care se mențin reci datorită portfardului termic inovator, reutilizabil, care-ți păstrează produsele la temperatură scăzută constantă!
Conține: Gel de mâini 30ml; Exfoliant de corp 60g; Ulei de duș 100ml; Gel de corp 30ml

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *