Ape botanice de la Sabon

Am aflat despre o noutate de lansare ce implică apa botanică aromată, marca Sabon. Nediluat, fără parfum sau alcool, tipul acesta de produs are cu siguranță rolul de a te face să te simți specială. Adică desigur că nu se încadrează în categoria de produse principale pentru îngrijire dar oferindu-ți-le sigur vei intra într-o atmosferă cu totul relaxantă iar faptul că ai un ritual de genul superb, îți va deschide simțurile.

Dar prima oară, ce înseamnă de fapt acest concept de apă botanică? Pe scurt, trebuie menționat că această apă se obține prin distilarea cu abur tradițională. Cu scopul de a păstra proprietățile naturale ale plantelor Apa botanică energizantă cu mentă revigorează starea de spirit cât și a pielii. Energizează și mai ales hidratează.

Seara, poți încheia într-o manieră liniștitoare o zi împlinită pe toate planurile, având la îndemână apă botanică în varianta cu lavandă.

Fixarea machiajului, împrospătare sau hidratare, îți poți îngriji tenul folosind produsul în aroma pe care o preferi. În cadrul rutinei de dimineață, poți aplica apa botanică în varianta cu mentă. Iar dacă păstrezi apa botanică Sabon la frigider, te vei alege cu o rutină de îngrijire/ calmare/ relaxare foarte surprinzătoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *