Ziua de azi in imagini

Am avut o clienta la machiaj+ coafura. 😀

Avea parul foarte filat si i-am facut niste bucle.(in prealabil i-am indreptat parul pentru ca il are cret natural ) Pacat ca nu am avut timp sa ii fac poza din spate sa ii vedeti parul.


Noutati in Auchan:
 Am gasit sampon uscat de la kallos la 12 lei si initial am vrut sa-l iau, dar nu mi-a placut mirosul si am renuntat.( chiar daca stiu ca produsele Kallos sunt bunicele : sampon, balsam, masca)

Am gasit la reduceri benzi epilatoare pentru corp la 1 leu (in DM costa 10 lei) si benzi epilatoare pentru fata la 1,5 lei. Termenul de valabilitate e in regula deci pare ok.

In Inmedio am gasit revista Elle care avea o lotiune pentru ten sau crema de zi(4 ml parca) sau crema de noapte.

Swatch pe mana (nu bagati in seama manichiura ciobita :p )

   Lotiunea echilibranta fara alcool de la Shiseido este o mostra de 7ml si vreau sa spun ca miroase delicios. 🙂
Abia astept sa o incerc.
    Cam asta a fost ziua mea. La final de zi, sunt obosita dar multumita. Cand clienta se uita in oglinda si ii vezi pe fata multumirea e ca o misiune indeplinita.
     Ziua voastra cum a fost?
       Kisses dolls, be glam!

8 thoughts on “Ziua de azi in imagini”

  1. Benzile epilatoare de față cu1.5 lei în Auchan? Sunt șocată!! Eu am dat 8 lei cam așa , cred că am să dau fuguța să văd dacă și la mine în oraș e așa! Foarte drăguțe cadouașele de la rev Elle! Eu am fost babysitter pentru nepoțica mea:"> Pupici :*:*

    1. In sfarsit mai ataseaza cadouri interesante, chiar daca sunt mostre.
      Si mai aveam acasa doua cutii de saptamanile trecute luate cu 3 lei. Acum era plin raftul de ele si pentru fata si pentru corp 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *