Zi de sarbatoare

   Articolul de astazi este despre ceea ce am purtat ieri, tinuta de sarbatoare. Nu port rochii foarte des, ma fac sa ma simt cumva… prea dichisita dar tinuta de ieri s-a potrivit cu vremea insorita, cat si cu starea mea de spirit. Ca niciodata, nu mi-am facut absolut nimic la par, planuiam ceva bucle sau macar sa imi intind parul cu placa dar n-a fost sa fie… cred ca ma aranjam mai mult pe vremea cand aveam parul lung.  

   Ieri a fost despre vizite, plimbari- cateva poze din mers si seara am stat imbratisati pe parchetul gol, in fata vitrinei noastre cu bauturi, in cautarea unui vin bun fara succes insa.. Am fost mult prea sentimentali si nu ne-am putut calca pe inima, de fapt nici o sticla nu era destinata acestui scop, de a fi consumata. Sunt primele noastre sarbatori la noi acasa, dupa 10 ani de zile, acum proaspat casatoriti ( mai exact 8 luni de la nunta) si la casa noastra, e un sentiment de nedescris. Intr-un cuvant e… liniste. 

   Cam asta a fost ziua de ieri, azi a fost vreme de odihna multa cu parfum de cafea si prajituri (facute de altii evident, astea sunt cele mai bune)
     
    Am purtat
– Sacou
– Rochie
– Geanta

           Astept mesajele voastre, ca intotdeauna cu interes!
                      Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *