Wishlist LucLuc

     Am descoperit un nou magazin online si m-am gandit sa facem schimb de impresii. Stiu ca va place zona de beauty si mai ales recomandari, impresii despre produse incercate, dar va asigur ca si postarile de gen fashion se pot dovedi utile. Cu siguranta ne ajuta sa ne formam ochiul si ne va fi mult mai usor sa alegem un produs cand stim din start ce ne place si ce nu.
   Instinctiv imi aleg destul de repede favoritele dar cu toate acestea imi place sa am o confirmare, imi da o siguranta in privinta alegerilor mele. De aceea, astazi apelez la voi. Va arat ce-mi place si mi-ar placea ca voi sa-mi spuneti o opinie sincera. Sau poate imi recomandati voi niste piese vestimentare interesante!

1. Fuste.

    

    Fustele midi mi se par foarte atractive si chiar imi doresc si eu una! Pe aceasta o puteti gasi aici
      Cat e de inflorata! Cu adevarat un model atractiv din punctul meu de vedere.

   2. Rochii.

As vedea-o pe mama intr-o astfel de rochie la nunta mea. Doar ca poate alta culoare, nu stiu daca aceasta nuanta i-ar placea. O gasiti aici .

 3. Camasi. Atunci cand vorbim despre un material potential vaporos plus dantela, obtinem imaginea completa. Puteti gasi camasa aici . Sunt foarte curioasa cum vi se pare.

4. Ochelari. Ma atrag tot mai mult formele inedite ale acestor ochelari si in curand imi voi achizitiona si eu o pereche. Ii puteti gasi aici .

5. Costume de baie. E vara si imi zboara mintea la tot felul de modele. Unul precum acesta din imagine mi-ar placea mult. Il puteti vedea aici .

6. Jeansi. Mi-ar placea o pereche de genul acesta, chiar nu stiu daca mi s-ar potrivi. Mai multe detalii aici .

Ce parere aveti despre produsele LucLuc ? Multe haine si nu numai la preturi atractive, astept sa-mi spuneti cum vi se par alegerile mele? Click pe link-uri pentru mai multe detalii despre fiecare produs in parte, respectiv mai multe poze si descrierea aferenta!
Pe data viitoare!
Stay glam, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *