White creamy

   V-am promis ca revin cu detalii despre fardul crema de la Oriflame. Prima impresie cand am deschis cutiuta a fost una placuta, este un alb sidefat, stralucitor; abia am asteptat sa ajung acasa pentru a-l incerca.

   La pretul de 25 lei ( + penseta cu 3 lei) prima data mi s-a parut scump, dar curiozitatea a invins si chiar am vrut sa vad cum este. Pentru acelea dintre voi care erau curioase am realizat si cateva poze. 
   Ambalajul cu care ne-am obisnuit la Giordani este de o eleganta aparte/ repet, conteaza si ambalajul, acesta atrage in primul rand cumparatorul. Recipientul in care se afla fardul crema pare destul de rezistent, nici vorba sa se sparga sau altceva. Trebuie sa recunosc ca imi plac mult produsele astfel ambalate- in borcanase mici si dragute.
   Despre mini- pensula inclusa nu stiu ce sa spun, mi se pare foarte groasa si perii sai nu cred ca ar face fata produsului. Eu am incercat fardul cu o pensula de-a mea sintetica, mai rigida.
    Legat de consistenta produsului nu sunt sigura ca imi place, mi se pare ca se cam imprastie putin, nu este chiar omogen,( sau nu stiu cum sa-l descriu) cert este ca ma asteptam la o consistenta de gel. Motivul pentru care l-am achizitionat a fost de a-l folosi pe post de baza alba pentru fard. Nu sunt sigura ca va face fata cu bine asa cum mi-am propus eu, dar ramane de vazut. Poate ca impreuna cu o baza de fard isi va indeplini scopul.
  Cred ca ar fi bun ca iluminator, observati ultima poza din colajul de mai jos.
   

    Trebuia sa-l incerc impreuna cu un fard  din paleta Sleek si iata rezultatul,

      Ce parere aveti? Astept mesajele voastre cu interes,
   Pana data viitoare,
       Stay glam, pretty dolls!

7 thoughts on “White creamy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *