Weekend aniversar și timp petrecut în două orașe

     Săptămâna trecută a fost triplă aniversare, ziua lui Mr. G, trei ani de la nunta noastră și ziua mea, exact în această ordine și începând de marți, 11 septembrie. Spre final de săptămână am reușit să planificăm foarte rapid o plimbare și am pornit spre Sibiu, urmând să ajungem prin Brașov, Poiana Brașov. 

    Am sărbatorit, cumva tot ceea ce nu am avut timp în cursul săptămânii, inclusiv 3 ani de căsătorie.
   Mi s-a părut ocazia ideală să pot schița puțin despre ceea ce înseamnă timpul, viața de zi cu zi a unui blogger și cum se derulează aceasta. Totuși, planific articolul acesta de câteva luni bune și am avut oportunitatea de a invita încă doi bloggeri să își exprime perspectiva pe tema asta. 

    Indiferent că sunt acasă, ori plecată din localitate, am grijă să am mereu la îndemână produsele cele mai îndrăgite, atât de îngrijire, cât și pentru machiaj.
    Chiar și Mr. G. îmi cunoaște foarte bine preferințele și deși nu,, studiază” cu atenție tot ceea ce folosesc îmi cunoaște produsele favorite sau chiar pe cele testate în treacăt. Presupun că așa ajungi în calitate de soţ al unui blogger dedicat (pasionat/ răsfățat) ? Chiar astăzi, îmi arăta niște produse la reduceri pe un site, în caz că îmi doresc ceva.

      Pentru escapada noastră din acest weekend, am pus accent pe câteva produse de îngrijire, am vrut să am un bagaj cât mai light. Unele noutăți, altele branduri foarte cunoscute, încă din vremea adolescenţei.
     Nu concep nici o zi fără o cafea bună cu lapte (* fără zahăr pentru că nu îmi place cum îi schimbă gustul intens) și aleg mereu o cană mai specială, dar nu întotdeauna aceeași. De cele mai multe ori, aleg o cană care are un mesaj special, ori una care evocă amintiri, dacă este primită de la o persoană specială. 
    Cea mai noua cană din colecția mea are un mesaj și un aspect pe măsură. ,,Combustibil pentru creativitate” căci asta este tot ceea ce am nevoie pentru a da startul unei zile reusite.

     Atunci când nu sunt la muncă, asemeni oricărei persoane, îmi doresc cel mai mult să petrec timp în familie. Totuși, de cele mai multe ori este greu să mă mulțumesc pe mine însămi cu o planificare ideală a timpului personal.
    Ajung să muncesc destul de mult pentru ceea ce ma reprezintă și îmi place, hobby-ul are prețul său, ori mai degrabă, consumă timp, enorm.
    Am mereu în minte o mulțime de idei, proiecte, articole și porțiuni de text gata întipărite dar nu întotdeauna este cel mai ușor de finalizat tot ceea ce îmi propun. Pozele pentru articole și diverse postări iau extraordinar de mult timp, dar atunci când iţi place ceea ce faci, acestea sunt doar detalii.
     
     O zi din viața unui blogger este cam aceeași ca a oricărei persoane, însă presărată de multiple curiozități, pasiunea pentru a fi mereu conectat la noutăţi, dorința de a împărtăși din cunoaștere cu o comunitate, un fel de schimb de experiență, de informații- de ce nu.
   O zi din viata unui blogger înseamnă căutarea permanentă pentru inspirație continuă, iar aceasta vine odată cu relaxarea. 
     Mă simt inspirată la duș, când îmi desfășor în voie ritualul de curățare, mă inspiră timpul petrecut în balcon, am acolo un colţ special care mă încarcă numai cu energie pozitivă, fie vară/ iarnă/ și în orice anotimp. Mă inspiră persoane dragi sufletului meu, mă inspiră bunătatea celor din jur, de tipul spontan, mă inspiră natura.
   Mi s-a întâmplat de nenumarate ori, in diverse circumstanțe, să fiu abordată foarte direct, cu privire la anumite subiecte. Spre exemplu, o dată, într-un magazin, am fost întrebată despre mascara, ce produs de acest gen folosesc. Altă dată, eram întrebată despre tușul de ochi, despre aplicare, recomandări. Toate astea de la persoane străine, necunoscute, scurt și la obiect.
    Aceste situații fac diferența, îți dau încrederea în forțele proprii și confirmarea cum că, ceea ce îţi place contează, este de interes.
     Majoritatea brandurilor, mai nou, abordează o strategie de promovare care are la bază o idee simplă, dar sănătoasă. Echilibrul fizic și psihic începe cu o minte sănătoasă iar ideal este timpul cat mai mult petrecut în natură, pentru o reconectare, pentru energii pozitive și reîntoarcerea la starea de liniște, pace sufletească. Cum altfel să dai randament într-o lume atât de diferită, care pune accent pe partea virtuală, de dincolo de ecrane?  
      Se pare că ajung tot mai des în Sibiu, îl consider un oraș extrem de liniștit și totodată oarecum extravagant. Nu a fost o alegere prea inţeleaptă să-mi pun la încercare noua pereche de pantofi din piele, căci aveam impresia ca vom avea o plimbare scurtă. Știam la ce să mă aștept, căci străzile Sibiului sunt de așa natură, cel mai plăcut de traversat în încălţări lejere, dar mai fac și eu uneori alegeri nefericite. Ajunsă la mașină, m-a salvat apa termală și adidașii eterni, pe ei i-aș alege mereu.
     Cu o alegere de moment, ne-am cazat într-un loc foarte frumos, de o eleganţă deosebită greu de surprins în totalitate în fotografii. 

    Am ales pentru la duș în seara de vineri cel mai potrivit produs, Tesori D’Oriente Matcha Green tea. Gelul acesta de duș are o textură foarte fină, cremoasă, lasă pielea aromatizată cu ceai verde.
      Ca să fie și mai ușor de îndrăgit, gama aceasta are asociată și o apă de toaletă care lasă o mireasmă și mai intensă. 100 ml de parfum aromatic, mentolat, într-un ambalaj pe măsură.

   Căt timp m-am relaxat eu la duș cu Tesori, Mr. G. a avut produsele lui, gama Denim Skin Comfort Extra Sensitive, Extreme Fresh- gelul de duș care miroase foarte bine.
    M-a însoțit loțiunea micelară Elmiplant, pentru că este o noutate destinată curăţării tenului, ochilor și buzelor, pentru ten sensibil exact precum este al meu. Loțiunea este o noutate, rămâne descopăr mai multe pe parcurs, despre cum mi se potrivește. De asemenea, Elmiplant mai are în portofoliu o noutate de acest tip, o micelară, pentru ten normal sau gras. Mai multe despre aceea, la momentul potrivit.

 

   Produsele pentru îngrijirea părului mă însoțesc peste tot, de aceea am avut la mine cel mai nou balsam cu ulei micelar de la Wash & Go. Destinat adulților cât și copiilor, lasă în urmă o aromă discretă alături de un păr fin, netezit.

 

    La capitolul parfum, nu m-am decis prea ușor și am luat la mine încă două variante pe lângă Green Matcha, cel mai nou parfum BU Passion în ambalaj roșu. Nu am putut lăsa acasă noutatea Cosmic Aura de la C-thru pentru că am considerat că se va potrivi de minune aplicat seara.
    BU Passion a fost un parfum de zi, purtat în geantă pentru o reîmprospătare, vreme în care diminețile începeau cu prospețimea Tesori.
   

     C-thru si BU sunt parfumurile generației mele, mi-au marcat frumos adolescenţa și sunt sigură că oricine le cunoaște acum și le alege încă, indiferent de vârstă. Vârsta e doar un număr, ce contează este cum te simți în sufletul tău.
 Ca ,,temă de casă”, mi-am păstrat pentru studiat câteva produse, care pentru mine reprezintă noutăți:

1. Elmiplant Bodyshape, gel anticelulitic cu cafea verde. Sunt de părere că, pentru un corp tonifiat cel mai mult contează alimentația alături de mișcare, însă poate fi de folos și un ajutor din exterior, precum un gel special.
2. De la Bioten nu îmi amintesc să fi încercat vreodată ceva, totuși acum am ocazia de a descoperi loțiunea tonică pentru ten normal/ mixt cu miere și cimbrișor. Nu mă încântă în mod special parfumul din compoziție pentru că am cel mai sensibil ten, dar vom vedea cum se comportă.
3. Vidal m-au cucerit la BBMTm4 cu săpunurile lichide iar acum am în lista de așteptare un gel de duș formulat cu apa micelară, destinat pielii sensibile. Conţinutul de 500 ml, potrivit și pentru copii, se prezintă destul de spornic. 
4. Să tot fie ani de zile de când am dat crema depilatoare pe ceară însă acum așteaptă pe lista de curiozități Strep pentru corp cu ulei de Camelia și vitamina E.
  De asemenea, benzile pentru ten și-au făcut loc printre produse încercate, cu o singură mențiune. Este foarte importantă atenția la îngrijirea după epilare, mai ales pentru tenul sensibil.
       

      Am avut un sfârșit de săptămână extraordinar pe care sper sa îl repet cât mai curând, într-o locație nouă, desigur. Cine mă urmărește, a văzut pe stories câteva postări. Data viitoare voi lăsa telefonul deoparte pentru o experienţă cu mult mai specială.
       Vă invit să vedeți și alte impresii personale pe această temă, vizitați-le pe Larisa si Romina.
                         Stay glam, loves!
     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *