Vara unui blogger, cele mai lejere piese de imbracaminte

    Spuneam intr-un articol anterior ca revin cu informatii detaliate si multe poze pentru fusta si rochia Ruvix care stiu ca te-au captivat.
    Ce nuanta mai placuta, decat un alb luminos cu pete de culoare in stil vesel, floral! De vara! 

  Atat rochia cat si fusta au venit in marimea S/ M  dar eu am fost nevoita sa le modific. Ambele arata mult mai bine decat in imaginile de prezentare, materialele se prezinta destul de bine, chiar si fara a fi calcate.
     Experiente la croitor nu am mai avut de pe vremea cand eram copil si daca pot sa spun ca am invatat un lucru, sau mi-a fost evidentiat din prisma relatiei inter-umane, este ca oamenii in general pot da dovada de superficialitate.
 Cel mai important detaliu este ca tu sa fi convinsa de cine si ceea ce esti, de faptul ca frumusetea sta in ochiul privitorului si ca mai presus de toate, tu trebuie sa te iubesti pe tine insati si sa ai incredere in propria persoana.
  Oamenii judeca prea mult; am mai spus eu si in alte articole, isi ofera parerea ,, pe tava” desi nimeni nu le-o cere si uitam de faptul ca nu tot ce gandim, trebuie verbalizat. 

   Cred ca una dintre cele mai neplacute discutii pe care le poti initia, este sa faci aluzii (directe/ indirecte) la aspectul fizic al cuiva, sa ,,scoti la lumina” ceea ce ti se poate parea tie inestetic la cineva.
    Talia mea scoate in evidenta niște oase proeminente care nu arata bine deloc, ca si concluzie. Dar automat dupa ce, din nu stiu ce context, s-a aflat ce meserie am, s-a schimbat complet tonul vocii, inclusiv atitudinea cu mult mai respectuoasa si deloc invaziva in final. 

   Pe mine nu m-a afectat in nici un fel nici una dintre remarci ori comportamentul schimbator – chiar am raspuns foarte simplu cum ca nu ma deranjeaza –  dar sunt unele persoane pentru care stilul de comportament de acest tip poate constitui o reala problema. 
   Poate ca, unii dintre noi se straduiesc, lucreaza chiar la acel ceva (* detaliu fizic sau nu neaparat) iar cu remarci personale nu faci decat sa agravezi/ adancesti o stare emotionala negativa si sa minimizezi stima de sine, poate a unei persoane anxioase.

  Poti fi diferita, alege un comportament demn de o persoana inteligenta, ofera empatie si fi chiar tu persoana pe care ti-ar placea sa o intalnesti (* ca sa utilizez un motto destul de des mentionat) dar cate dintre noi stiu ce inseamna asta cu adevarat? 
   What goes around comes around & chiar am simtit nevoia sa aduc in discutie acest subiect. Stiu ca nu toata lumea constientizeaza modurile diametral opuse prin care putem afecta o persoana, sau nu, datorita actiunilor noastre.
     Imi amintesc si acum seara cand am facut pozele cu fusta Ruvix, cred ca o mie de priviri, care mai de care, m-au fixat cu uimire, admiratie, ori total indescifrabil. Nu stiu cat de bine sau rau a aratat combinatia mea, dar eu m-am simtit bine astfel, iar asta-i tot ceea ce conteaza nu-i asa? Be confident, love yourself first, cause everything will come in line later.

 

look what wind can do! 

     Rochia Ruvix ai mai vazut-o si in articolul principal, am facut cateva poze aproape din mers, imediat dupa plaja. Aveam costumul de baie inca pe mine, but that’s the beauty, chiar daca am stramtat rochia nu se vede rau nu-i asa? Modelul initial de rochie era foarte lejer iar in pozele de prezentare arata grozav dar eu am simtit nevoia sa o personalizez.
Am stramtat-o, am si scurtat-o putin (* desi nu a fost alegerea mea- next time schimb croitorul) iar fermoarul atasat ofera posibilitatea de a imbraca rochia fara efort sau grija ca s-ar putea pata cu machiaj spre exemplu.

 

     Cum ti se par alegerile mele? Eu cred ca am ales cele mai frumoase produse Ruvix de la acel moment si nimic nu s-ar fi potrivit mai bine cu vacanta mea decat aceste articole de imbracaminte.
     Ti-ai gasit si tu preferatele Ruvix?   Selecteaza-le din timp ca sa stii cu certitudine ce iti place mai mult, pentru ca ai sansa de a castiga o rochie & un tricou cu o inscriere la concurs
   

                          Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *