Unghiile saptamanii

     Spun unghiile saptamanii pentru ca rezista atat de bine… De cateva zile port pe unghii aceste doua oje si se pare ca rezista neasteptat de bine! Pentru mine asta e un lucru important intrucat nu am mereu timpul necesar sa imi refac unghiile zilnic, iar utilizarea unor lacuri de unghii mai putin rezistente imi ,,strica ziua”. Desi nu port pe unghii modele diverse (le prefer cat mai simple) e neplacut sa observ cum unele oje se cojesc cu totul si arata precum un ,,camp minat”. Sau precum un santier in lucru 🙂
    Dar sa va arat combinatia. Este vorba despre nude-ul Farmec + o proaspata achizitie Essence. Lacul Essence l-am cumparat zilele trecute si mare mi-a fost neplacerea sa constat acasa ca avea capacul spart! Astfel ca era imposibil de utilizat asa..  Ce poate face lumina unui magazin cu mintea omului… si nu doar eu spun asta, am mai auzit multe persoane discutand pe aceasta tema. O lumina oarecum difuza, care pune ,,in valoare” atuurile obiectului si parca te striga: ,,Ia-ma acasaaa!” 😉  (sa nu spuneti ca nu e asa ^_^ )   Oja e asa frumoasa, are niste sclipiri aparte in ea, e deosebita. ( la raft scria 9 lei, dar este cam 11 lei si ceva)
    Am incercat sa lipesc capacul cu super glue, si am asteptat… degeaba. Crapatura s-a desprins si am cautat alta solutie. Gandindu-ma in ce sticluta goala sa torn continutul mi-am zis ca poate i se potriveste un capacel & pensulita de la alta oja. Si a functionat! 😀
    La final am putut sa-mi fac unghiile linistita si rezultatul mi-a placut mult. Desigur ca acele sclipiri n-au putut fi surprinse corect in poze, dar va prezint ceea ce am.
   
     Astept parerile voastre si nu uitati,
     Stay glam, pretty dolls!

12 thoughts on “Unghiile saptamanii”

  1. am sesizat că sclipicioșeniile pe care le dăm pe deasupra rezistă de o mie de ori mai bine decât oja simplă! și la mine, confetti de la gbrini rezistă minim 5 zile, în condițiile în care eu rămân fără ojă pe ughii după 2 zile, hai 3.

  2. Tocmai mi-am spalat pensulele de machiaj si niste vase. Oja e intacta 😉
    Presimt ceva probleme la indepartare, dar le rezolv eu 😀
    Mai nou am probleme in zona cuticulelor si uit mereu sa-mi hidratez mainile…
    :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *