Unghii sanatoase

       Unghiile mele s-au schimbat, totul spre bine si pentru ca sunt atat de multumita, era necesar sa impartasesc cu voi acest detaliu. Mai in gluma sau mai in serios, s-au regenerat si de ceva timp am incetat sa mai visez cu ochii deschisi la unghii cu gel. Mai in gluma spun- pentru ca radeam a paguba zilele trecute cu o clienta, tocmai sosita de la un coafor dezastru (foarte renumit!) care i-a spulberat visele…Printre cei mai tari din orasul nostru; i-au spus ca ei n-au timp de impletituri, cum de vine cu poza model si au continuat sa discute pe seama ei de parca era transparenta. Si la final, desi n-aveau timp de asemenea impletitura ,,extravaganta”, i-au zis: ,,vai de mine, stai sa-ti mai asez parul ca e valvoi! Cred ca ti se REGENEREAZA!  Ce fel de par ai…” Si doar timp s-o spele, sa o usuce, sa-i indrepte parul si apoi sa-l onduleze a fost. Si dupa ce i l-a ars nitel, vai dar parca ai antene! Ce sa faci, te regenerezi, i-am zis si eu la machiaj. Ai un ten superb, iar parul e genial- nu lasa pe nimeni sa te faca sa crezi altfel! Daca nu stiu ele sa ti-l aranjeze sa se lase de meserie!

    Desi sunt fascinata de modul in care s-au transformat unghiile mereu problematice, mai sunt si momente neplacute. Te grabesti, deschizi un dulap cu viteza, calculezi gresit reactia manerului si pana sa te dezmeticesti, dulapul ti-a facut-o! Ti-a ruinat manichiura perfecta, dar ai un plan. Si desi, unghia aratatorului drept e rupta, normal ca nu sacrifici noua astfel de frumuseti- doar e vina manerului de la dulap- nu a lor. Si astept, de cateva zile tastez mai cu viteza scriind in telefon si ma gandesc, dac-ar fi la moda asa? Cat de usor este sa nu-ti auzi/ simti unghia lovind in ecranul telefonului, in timp ce restul sunt inca la o marime decenta, lungi si atractive? Normal ca nu. Abia astept sa-mi creasca si unghia rapusa, si cu siguranta stiu ca va planui o razbunare un contra-atac, noaptea pe ascuns. Puf! Te-a prins rugina, vai manerule ce rau imi pare, cred ca te ceri schimbat, sunt ordine ,,de sus”. Nu te mai potrivesti in peisaj si cu niste unghii atat de solide si frumoase, nu vrem sa mai avem ciocniri pe viitor nu-i asa? 

   Mi-e ciuda si mi-e ciuda rau, nu bine. Aveam in plan niste NOTD, dar cand esti ,,sabotat” planurile iti sunt intarziate… 

NOROC CU POZELE FACUTE INAINTE DE ,,ACCIDENT”


       Oricum, ce vreau sa va spun este ca fosta manichiurista (de pe vremea cand aveam gel) a remarcat: ,, ce unghii sanatoase ai!” Desi pe alocuri, in special la mana dreapta dupa cum era de asteptat, inca mi se exfoliaza unghia pe varfuri, sunt multumita. Au o nuanta uniforma, sunt tari si daca nu as fi aiurita poate nu m-as lovi aleator in diverse obiecte. Nu se mai rup asa de usor si sunt cu adevarat incantata, pentru ca stiu carui fapt se datoreaza schimbarea unghiilor mele. Folosesc tratamentele KillyS despre care v-am mai vorbit pe blog si rezultatele finale se pot vedea in poze. 

      Astept sa-mi spuneti acum daca ati folosit aceste produse si cum se prezinta unghiutele voastre? 

         Pe data viitoare,

             Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *