Un cadou special

    V-am promis un articol legat de carioca pentru buze primita de la F. si iata-ma la datorie 🙂

  M-am documentat putin si am descoperit ca este un produs din UK si inainte de toate trebuie sa va spun ca are o denumire cam lunga: FM MAKE UP Glam( ca sa se asorteze cu pagina noastra ;)) Lip Tint & Balm. Pe scurt, este o carioca pentru buze si in celalalt capat are un balsam. 
    Descriere oficiala: ,,O combinatie armonioasa de rezistenta, culoare si gloss seducator”
    Se gaseste la pretul de 9 £ si pe site sunt disponibile 3 nuante: elegant red- culoarea mea, fancy coral si stylish pink.
    Pentru a putea efectua comenzi trebuie sa fii inregistrata ca membru pe Fm Perfume Store Club si astfel se beneficiaza de o reducere de 30%.
   Ambalajul mi se pare aspectuos dar si rezistent. Este negru lucios si trebuie sa spun ca imi place. 
    Detalii produs:
Are o culoare ,,usoara” , formula pe baza de apa ofera confort si un aspect natural buzelor, fiind imbogatit cu Panthenol acesta confera buzelor hidratarea corespunzatoare. Datorita multitudinii de ingrediente active precum uleiul de cocos, panthenol si vitamina E, balsamul are niste proprietati de hranire/ ingrijire excelente. Datorita aplicatorului, produsul se aplica foarte usor si nu se intinde. Are o aroma discreta de mango. Capacitatea/ gramajul cariocii este de 3 ml iar al balsamului de 1,4 g ceea ce mi se pare mai mult decat suficient. 
    Trebuie sa recunosc ca pentru un cadou- am fost foarte incantata de acest produs. Daca voi incerca sa-l recumpar? Nu stiu, probabil as mai incerca produse asemanatoare ca sa imi formez un termen de comparatie. Ce parere aveti? V-a placut? Nu este un balsam propriu zis dar nici un ruj pentru ca nu ofera culoare intensa buzelor, doar le defineste ca sa zic asa. 

  Primele doua poze sunt preluate de pe site-ul oficial.

      Stay glam, pretty dolls!
   

2 thoughts on “Un cadou special”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *