Tu știai despre clubul Royal Passport Sabon?

Reprezintă accesul spre cele mai atractive oferte si beneficii. Iata de ce merita sa-ti faci chiar acum un card de fidelitate Sabon!

Ai auzit despre cardul Royal Passport, ai văzutca este apreciat. Cu doar o suma de achizitie a cardului de 20 de lei poți intra intr-un club exclusivist de clienti rasfatati cu o multitudine de beneficii:
• Membrii clubului se bucura de un discount constant, de 10%, pentru orice achizitie.
• In fiecare luna, SABON alege un produs – produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un pret special.
• Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de nastere.
• Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colectii cu 48 de ore inainte de lansarea lor oficiala si pot achizitiona produsele cu 10% discount.
• Pentru cumparaturi de minimum 500 de lei, detinatorii de Royal Passport Card beneficiaza de un produs gratuit ( full size!).
• Toti membrii acestui club de rasfat sunt invitati speciali la aniversarile si evenimentele de brand.
• Royal Passport Day e ziua cea mai iubita de catre fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru ca reducerea aplicata oricarei achizitii este de 40%!


Si inca o veste buna, exclusiv pentru fanii Sabon: Pe 18 octombrie e Royal Passport Day! Achizitioneaza din timp cardul tau de membru fidel si pregateste de cumparaturi fericite cu 40% discount!
Daca ai stat in cumpana pana in ultimul moment si te-a prins Royal Passport Day (sau orice alta zi cu chef de shopping) fara card, il poti achizitiona chiar in clipa in care faci cumparaturile! Il pui in cos odata cu produsele dorite si te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, caci reducerile se aplica automat pentru comanda respectiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *