Tu știai de clubul Royal Passport Sabon?

Este renumitul bilet de acces la spectacolul celor mai atractive beneficii. Uite de ce e avantajos să îți faci chiar acum cardul de fidelitate Sabon!

Ai auzit cu siguranță de cardul Royal Passport l-ai văzut lăudat și promovat în multe locuri, dar încă nu te-ai convins de motivele pentru care ai deține și tu unul? Pentru o sumă de achiziție a cardului medie (de 20 de lei) te poți bucura de intrarea într-un club exclusivist de clienți răsfățați cu beneficii multiple:

 • Membrii clubului se bucură de un discount constant de 10% în cadrul oricărei achiziţii.
 • În fiecare lună SABON alege – produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport vor beneficia la un preţ special.
 • Ca posesor de Royal Passport Card ai parte de cadouri speciale atunci când este ziua ta de naştere.
 • Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
 • Pentru cumpărături de minimum 500 de lei deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit ( în variantă full size!)
 • Toți membrii acestui club sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.
 • Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea pentru orice achiziție este de 40%!

  Și încă o veste bună, exclusiv pentru fanii Sabon: Pe 13 iunie 2023 e Royal Passport Day! Achiziționează din timp cardul tău de membru fidel și pregătește de cumpărături fericite cu 40% discount!

  Dacă ai stat în cumpănă până în ultimul moment și te-a prins Royal Passport Day (sau orice altă zi cu chef de shopping) fără card, îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile! Îl pui în coș odată cu produsele dorite și te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, căci reducerile se aplică automat pentru comanda respectivă!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *