Tentatii

  Nu de putine ori magazinele DM ma tenteaza cu diversitatea de produse, dar trebuie sa specific  ca am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce cumpar. Deseori am constatat ca majoritatea produselor sunt la niste preturi amplificate pana la extrem in comparatie cu alte magazine. Dar continui sa revin in acest magazin in contextul in care anumite produse le pot gasi doar acolo, sau chiar sunt reduceri cu adevarat. De ce spun ,,cu adevarat”? Cand la raft scrie reducere ma uit si dupa pretul initial afisat care este de multe ori unul ,,umflat”, ireal. Dar in unele cazuri merita. Am observat asta de multa vreme si mi s-a confirmat in nenumarate randuri si pentru ca nu sunt singura care a observat, era important sa va transmit mesajul. Atentie la reducerile false!
    Am cumparat o data un concealer marca proprie din Dm si nu l-am putut folosi, avea o consistenta tare ciudata, nu acoperea deloc zona de sub ochi. Mai mult, se aduna formand gramajoare/ farame de produs! Asta a fost o experienta unica neplacuta, in rest toate bune.
   Si daca doriti sa stiti ce putem gasi interesant la raft in Dm in acest moment:
☆ fond de ten Maybelline Superstay 35lei
  Doriti o recenzie pentru acest fond de ten? Este preferatul meu!
☆ balsam buze Babylips 9lei
☆ concealer Maybelline 20lei
☆ pensula kabuki Ebelin aprox. 27lei
☆ perie pentru par din peri mistret Ebelin
☆ oje Aura 5lei- mi-am cumparat doua vi le prezint curand
   
    Ce parere aveti despre magazinele Dm? Mie in mare parte imi plac, desi trebuie sa fiu mereu atenta la preturi. Va intereseaza o lista cu ce am achizitionat eu din acest magazin pana acum? Desigur ca si eu as fi interesata de recomandarile voastre, asadar va astept mesajele cu interes.
    Stay smart, pretty dolls!

4 thoughts on “Tentatii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *