Sweet and wild outfit

     Intr-un articol precedent v-am prezentat-o pe Allie si va spuneam de plicul acela casual care ar merge purtat individual. Era cazul sa demonstrez asta si cum  altfel decat cu o tinuta casual, de toate zilele? Abia sosita din oras, mi-am facut timp si de cateva poze. De obicei cand ies imi place sa ma imbrac confortabil, asa ca nu ma gandesc prea mult la ceea ce voi imbraca. In poze puteti vedea jeansii mei preferati si unul dintre ultimele tricouri achizitionate, ,,Sweet and Wild” de aici si denumirea articolului, fara vreo semnificatie aparte. Poate doar, veti deduce din poze ,,Sweet” ar fi Miky: motanul care nu ma lasa sa fac o poza ca imi invadeaza toate cadrele si ,,Wild” as fi eu: asa ma face Miky sa par, de parca l-as tine cu forta la poza; e un ,,terorist” mic, prefacut dar mai ales alintat.   

    Imi plac tot mai mult in ultimul timp aplicatiile din dantela si dantela, complimenteaza persoana care o poarta iar eu ma simt atat de bine in acest context!
    Va spuneam mai sus despre blugii mei preferati, ultima achizitie. Vreau sa cred ca imi vin bine, ultima oara cand i-am purtat, prea multe persoane s-au holbat insistent- majoritatea femei. Mi-ar fi placut sa-mi vina o gluma buna pe tema asta, o replica menita sa alunge toate privirile exasperante…Prima data (toate in aceeasi zi) am mers la un magazin sa lasam telefonul lui G. defect de prea mult timp. Acolo, o angajata cam trei-sfert miniona ma studia de sus in jos ca pe turnul Eiffel…Stiu ca sunt inalta, da asta ma face anormala? Calm down, am numai vreo 1, 68- nu-i vina mea ca am crescut peste noapte. 
sursa foto *Pinterest 
Ca veni vorba, din liceu m-a marcat o remarca a unei fete de la tara- (printre rasete isterice)
,,- Ce craci lungi ai! Zici ca ai capul pana-n gat! ” Se-ntelege ca si aceasta era o persoana inalta de vreo 1,50 sau poate chiar mai scunda. Si m-a marcat rau chestia asta pe atunci… 
Sursa foto *Pinterest
Mi-as fi dorit sa fiu si eu ca ele, sa ma strecor mai usor ,,prin multime”. Noroc ca acum nu dau doi bani pe opinii de genul. Apoi, prin oras efectiv pe strada si nu doar, multitudinea de ochi agasanti atintiti spre picioarele mele, vorbind in continuare, absorbiti de conversatia pe care o purtau anterior. De parca nu s-ar fi-ntamplat nimic. ,,- Aah, eu.. nu ma holbam sau ceva.” De parca ar fi ceva complet normal. Mi-ar placea sa fie ilegala aceasta forma agasanta de a eticheta vizual oamenii. 
*colaj facut cu poze de pe Pinterest
    Va las cu poze si stiti ca astept pareri. Holbati-va cat vreti, macar de cealalta parte a ecranului nu va vede nimeni, dar asigurati-va ca ati analizat-o pe Allie intr-atat incat sa-mi spuneti clar.Va place?  Sau poate ca va place o alta geanta asemanatoare. 

The crazy cat- lady or whatever :)) 

     Pe data viitoare,
         Stay glam, pretty dolls
     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *