Surprise challenge bloggers meeting Deva

      De ce Surprise challenge bloggers meeting? Am propus bloggerilor care  urmau sa ne bucure cu prezenta lor la aceasta intalnire, sa aduca doua, trei produse favorite, pe care sa ni le prezinte. Ideea a avut receptivitate, fiecare a venit cu mai multe produse iar oglinzile elite si chiar pensulele de machiaj aferente s-au dovedit utile aici, caci eu personal am incercat cate ceva.

     Lucia-  All that beauty things m-a entuziasmat cu o mascara Flormar cu peri bine definiti, descoperita in cadrul proiectului Geanta unui blogger.

     Alina- Chic lifestyle ne-a aratat un primer, pe acesta l-am retinut.

     De la Adela Motu – Larisa, am incercat niste nuante de ruj Melkior, cele mai interesante daca imi amintesc corect Faithfully & Serene. Asemanatoare si totusi destul de diferite. Rezultatul pe buze difera foarte mult, de la aplicare cu pensula, la ruj intins cu aplicatorul incorporat.

      De la Romina- Min nio am incercat tot un ruj, YSL intr-o nuanta intensa, frumoasa. Rujul nu este rezistent la transfer, dar poti defini usor conturul buzelor si se uniformizeaza frumos.  S-a pastrat pe buzele mele pana spre seara, tarziu si s-a indepartat usor la demachiere.
*elemente din decorul locatiei
       Ce mi-a placut foarte mult la evenimentul nostru? Nu a decurs, zic eu precum o intalnire clasica, am avut timp suficient sa vorbim, sa bifam o multitudine de subiecte.

       Bioderma ne-a propus expunerea produselor sub forma de beauty bar iar rezultatul a fost pe masura. Am alaturat una dintre oglinzile Elite, cea alba s-a potrivit perfect. Pentru ca machiajul este incomplet fara ingrijirea potrivita iar pe principiul skincare first, intotdeauna, se cerea integrarea Bioderma. 

     Fiecare blogger si-a ales de pe masa produsul potrivit tipului de ten, eu m-am ales cu Sensibio Rich si micelara Sensibio H2O, the one and only.
        Am avut la dispozitie dischete demachiante din bumbac de la Family Care, in caz ca vreuna dintre noi isi dorea sa inlature machiajul pentru a incerca produsele expuse de la Bioderma, sau precum am incercat eu cateva dintre preferatele bloggerilor in materie de machiaj.
   Pensulele Elite si-au dovedit utilitatea, cel putin pe cea mai mica am folosit-o eu cand am incercat rujurile de la Romina si Larisa. Am expus un set de patru pensule pe un suport de hartie stil origami. 

   Mastile 7th Heaven nu imi sunt straine intrucat le-am folosit de nenumarate ori, iar una dintre ele chiar reprezinta o noutate pentru mine.
  
       Adda Shop a dorit sa ne sustina intalnirea oferindu-ne cate un mini parfum & un sapun in editie speciala pentru sarbatori.
       Ruvix ne-a bucurat maxim cu tricouri personalizate; ideea simpla s-a transformat in ceva extraordinar iar reactia bloggerilor a spus totul in aceasta privinta.
  Toata lumea a fost nerabdatoare sa le imbrace si tin sa multumesc pentru creativitate, Ruvix a adus o multime de zambete pe fiecare chip.

* Irina era si ea pe undeva prin incapere insa nu probase inca tricoul iar Romina era fotograful
       La Taverna a fost cea mai potrivita locatie pentru evenimentul nostru, elegant dar intim, exact ceea ce aveam noi nevoie pentru acea zi. 
              Multumim pentru florile din hartie si unele elemente de decor puse la dispozitie! 

        
         Am petrecut cam 4 ore acolo intr-o companie speciala (* desi eu ma asteptam cam la una, maxim doua ore)  iar apoi ne-am continuat ziua intr-o plimbare pe cetate, in ciuda vremii nu tocmai favorabile. 
        
        A fost o zi foarte frumoasa si chiar ma bucur sa spun ca am reusit sa cunosc mai bine cativa bloggeri pe care i-am mai vazut si in alte circumstante (*pe unii dintre ei) cand insa nu am dispus de acelasi timp care sa ne aduca mai aproape, la propriu.  

 

                    Ce a fost pana la urma Surprise challenge bloggers meeting Deva? 


      A fost mai mult decat un eveniment, a fost pretextul ideal pentru a ne cunoaste mai bine, de a pune bazele comunitatii in care activam, de a face schimb de inspiratie, de buna dispozitie si energie pozitiva.
     
                             Multumesc bloggerilor Alina, Lucia, Irina, Romina si Larisa.
          Multumim pentru sustinere si deschiderea fata de evenimentul nostru- Bioderma, Elite, 
Family Care, 7th Heaven, Adda Shop, Ruvix si mai ales La Taverna pentru gazduire & ospitalitate.
                        Stay glam, loves!
      
 
       
      
      
      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *