Super veste de la Sabon

Primul Calendar Advent care se asemăna cu acelea din ziua de azi a apărut în anul 1908. Calendarul nu avea ușițe de deschis dar era compus din două părți tipărite: o pagină ce conținea 24 de poze de decupat și o pagină de carton cu 24 de poeme compuse de Gerhard Lang. Acesta a fost inspirat de mama sa, care, cu ocazia Crăciunului, obișnuia să îi pregătească un calendar făcut manual, o placă pe care lipea 24 de mici bezele. Cu câtă bucurie și entuziasm, descoperea copilul câte o surpriză dulce în fiecare zi!
Cu trecerea vremii, conceptul de ADVENT CALENDAR a devenit foarte popular. În așteptarea Crăciunului, timp de 24 de zile, oamenii cântau și se bucurau de gustări delicioase pregătite în casă.


A număra zilele până la Crăciun este o invitație simbolică de a ne reaminti motivele pentru care fiecare dintre noi este recunoscător, reconectarea cu noi înșine, celebrarea frumuseții și miracolului fiecărei zile.
În acest an, în prag de sărbători, pornește într-o călătorie gurmandă cu ajutorul celor 24 de extravaganțe ale noului Calendar Advent SABON!
În interiorul fiecărei mici cutii se află câte un răsfăț pentru îngrijirea pielii, pentru momentul de baie ca ritual, sau un tratament corporal super tentant.
Cadoul perfect pentru cei dragi sau 24 de momente magice în care să descoperi, cu bucuria inimii de copil, surprize pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *