Super baby, mom and dad- îmbrăcăminte de familie asortată

12 aprilie (*ieri), o duminică însorită de Florii. Stăm acasă de când cu toată situația care impune asta, dar mă simt deconectată de lumea exterioară și mai conectată ca niciodată cu mine însămi, cu minunea mea de bebeluș care alaltăieri a împlinit o lună. Am cea mai frumoasă ocupație și nimic nu se compară cu viața de mamă a unui nou-născut. Nu e neapărat greu, citeam pe blogul unei alte mămici că e ,,atât de greu pe cât vrei tu să faci să-ți fie”. Astăzi mergem la aer curat la curte și o să ne reîncărcăm cu energie pozitivă și mult soare. Alaltăieri, ne-am făcut câteva poze mai speciale, ne-am îmbrăcat asortați și am plecat în balcon. Am personalizat la Ruvix tricourile noastre și sunt foarte mulțumită de calitatea lor. Body-ul Alisei este superb, de la calitatea materialului, bumbac cu 5% elastan iar croiala și modul în care se așează pe corpul ei îmi place maxim. Deși este un body pentru bebeluși de 3 luni iar Alisa a împlinit o lună, se pare că deja i se potrivește ca mărime.

Din zeci de poze am ales cu greu câteva, fiecare expresie de pe chipul Alisei îmi îngreunează modul de selecție a acestora. Cu greu decid ce șterg și ce păstrez.

Pentru mine este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și mi s-a părut foarte distractiv să ne facem singuri câteva fotografii, acasă. Ce părere aveți despre o asemenea idee? Cine a mai comandat îmbrăcăminte de familie asortată?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *