Spring nails

     V-am mai prezentat o combinatie asemanatoare, dar acum am adaugat inca un strat de sclipici, astfel ca am obtinut altceva. In lumina naturala, sau dupa spalatul pe maini, au o stralucire frumoasa, aproape tridimensionala. Nu am reusit sa surprind in totalitate frumusetea manichiurii, dar pentru ca este o combinatie potrivita anotimpului, m-am gandit sa va inspir.
   Produsele folosite le puteti vedea in imagine, sper sa va placa, revin curand cu o idee asemanatoare. Depinde mult de ce lac de unghii alegeti sa aplicati sub lacul cu particule sclipitoare. Oija peachy este Miss Sporty, 541. Consistenta lacului este putin ciudata, dar aplicat cu grija, in doua straturi arata bine. Iar cu baza KillyS se mentine timp indelungat pe unghii, undeva la 5, poate chiar 6 zile cu sclipiciul deasupra.
    Avand in vedere calitatea tratamentelor KilyS, mi-as dori ca acestia sa scoata pe piata si lacuri de unghii colorate! Dar cine stie? Poate vor lua in calcul si aceasta idee.

   Va las cu poze. Pe data viitoare,

                Stay glam, loves!

8 thoughts on “Spring nails”

  1. Ti-a iesit super bine,culoarea e placuta iar acel sclipici le face sa iasa si mai bine in evidenta.. Dintotdeauna mi-a placut #piersica .. πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ multumim de inspiratie πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’–πŸ’–πŸ’– te pup si tine-o tot asa! πŸ’‹

  2. Imi place nuanta aleasa! Imi place si sclipiciul acela…si eu obisnuiesc sa il folosesc! πŸ™‚
    Sa incerci si sclipici doar pe o unghie..sau doua! Iti va placea si asa!
    Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *