Soluții pentru imunitate

Ce poți face pentru copilul tău și pentru a îi dă un boost imunității?

Soluția de a ține copiii departe de viroze este construirea, în timp, a unui sistem imunitar puternic. Cum putem ajuta sistemul lor imunitar să facă față tuturor provocărilor? Cu gama Propolis C Imunocomplex!

Propolis C Imunocomplex sirop – boost de imunitate recomandat copiilor începând cu un an, ce conține un complex de 6 ingrediente naturale care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Propolis C Imunocomplex comprimate – boost de imunitate cu 4 mecanisme diferite și 4 ingrediente naturale cu acțiune imunostimulatoare potențată, ce stimulează sinteza de anticorpi.  

Propolis C Imunocomplex Echinacea comprimate – tot un boost de imunitate, conține 5 mecanisme diferite și 5 ingrediente cu acțiune imunostimulatoare potențată.

Propolis C Imunocomplex Echinacea Forte comprimate – boost de imunitate, cu 6 mecanisme diferite și 6 ingrediente, stimulează sinteza de anticorpi. Combinația dintre propolis, echinacea, soc și vitamina C este eficientă pentru susținerea imunității atât la copii, cât și la adulți.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online Shopfiterman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *