Soft spring makeup

     Am promis astazi ca revin cu un machiaj. Iata-ma de data aceasta cu o varianta simpla, dar de efect. Mi-ar placea ca voi sa-mi puteti confirma cea de-a doua varianta. Sper sa va fie pe plac, astept opinii si sugestii. Produsele folosite sunt noile mele rezerve de farduri Melkior pe care-mi doresc de mult timp sa le incerc. Am vazut la Maya cateva astfel de pastilute colorate si comanda mea s-a efectuat instantaneu. In special datorita transportului gratuit. Ma abtin cu greu sa nu-mi mai comand si altele, imi plac mult dar n-as vrea sa fac depozit de cosmetice care in final sa expire si sa ia drumul cosului de gunoi.
    Pe scurt, mi-am achizitionat Peach si Red Leaf; cine ma urmareste, stie asta de pe Facebook. Sunt niste farduri pigmentate in nuante superbe pe care nu le-am intalnit intr-o paleta completa. Astfel mi-am auto- justificat aceasta comanda. Nuante pe care nu le am, minim doua, transport gratuit, pret acceptabil.
    Un minus al acestor farduri ar fi consistenta extrem de prafoasa, trebuie luat cu grija folosing pensula, fardul se imprastie, exista riscul sa il irosim. Pentru mine, nu este o problema lucrez cu atentie.
     Restul produselor sunt aceleasi precum in cazul celorlalte machiaje. Mostra Vichy, baza Nyx, fdt Betterskin, trusa contur Sleek, ruj Sleek Matte me.
       Astept cu interes parerile voastre, ca de obicei mesajele voastre conteaza!
  
          Pe data viitoare,
              Glam kisses, pretty dolls!

6 thoughts on “Soft spring makeup”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *