Soft neutral day

     Scriu acest articol rasfoind una din revistele achizitionate azi si savurand o cafea din mini-cana mea preferata.

     Nu mi-am mai cumparat o revista de nu mai stiu cand- continutul lor lasa de dorit, nici macar pozele nu-s foarte atractive si daca nici ,,cadoul” aferent nu ma atrage le spun ,,pa” din start. Dar astazi mi-au facut cu ochiul vreo doua. 
   Unica de noiembrie vine cu o lotiune micelara Ivatherm sau un produs de ingrijire Yves Rocher si costa 12,90 lei. Eu am gasit-o in varianta cu lotiunea micelara si nu aveam cum sa o ratez. A mai fost atasata la reviste in trecut si avea pretul de 10 lei respectiv 15 lei. Presupun ca acum au ramas la un pret mediu;) 
    Mai am jumatate de sticluta din turele trecute si consider ca reprezinta o afacere buna. 

    In interiorul ei am mai gasit apoi cateva mostre.

    Beau Monde de asemenea a fost o achizitie care nu putea sa-mi scape deoarece avea doua produse Essence cadou- fard & ruj. Fardul este dragut la prima impresie, nu este asa intens pe cat speram dar va fi util. Rujul din pacate imi pare mai mult un balsam colorat. Nu e prea intens, dar probabil ca va fi si el de folos intr-un fel sau altul. Pentru cei 14,90 lei nu sunt asa incantata pe cat speram, dar macar stiu acum si nu-mi pare rau ca n-am incercat. 
     Tura trecuta mi-a placut varianta Blueberry si am mai luat doua bucati diferite.
     Ce am mai vazut interesant dar nu am cumparat era revista Forbes (cred) cu o cafea Davidoff. Costa in jur de 15 lei dar nu m-a tentat. Am gasit intr-una din reviste cafeaua (prima varianta din poza ) si am zis ca poate vreti sa stiti despre ce vorbesc.
   
   Mi-am incheiat ziua intr-o nota pozitiva cu un machiaj si vazand ce coafura frumoasa avea clienta am zis sa va arat. P.S.- evident parul nu este facut de mine 
   Iar poza nu este editata 🙂
    

    Cam asta a fost ziua de azi, in linii mari si acum ca s-a racit atat de brusc afara imi iau la revedere de la toamna si sper spre o iarna blanda. 
   
       Pe data viitoare, 
Stay glamourous, pretty dolls!

6 thoughts on “Soft neutral day”

  1. Lotiunea micelara de la Ivatherm este o afacere prea buna ca sa fie ratata- multa lume si-o doreste din cate am inteles 😀
    De produsele Essence nu stiu ce sa zic inca, dar nu strica sa le incerci- in cazul in care vrei sa-ti formezi o parere. Fardul cred ca s-ar dovedi util totusi. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *