Saturday makeup & hairstyle

  Am vrut neaparat sa va arat un machiaj realizat sambata (+ coafura) dar nu am avut timpul necesar pentru a selecta pozele si am amanat putin. Motivul acestei postari nu este neaparat machiajul in sine, ci mai degraba unul din fardurile folosite. Un iluminator superb Bourjois, fardul clientei, pe care am tinut neaparat sa vi-l arat. O nuanta frumoasa de alb cu irizatii aurii. Deosebit pentru iluminare, dar potrivit si pentru folosirea ca atare in combinatie cu alte farduri mate => ceva special. Imi place mult acest fard, de la ambalajul sofisticat- destul de rezistent, pana la faptul ca are o mini-pensula inclusa. ( cu peri naturali <3)  Pensula este destul de utila, am folosit-o si aplica bine produsul.
   Cu prima ocazie cand il gasesc il voi cumpara si eu pentru ca imi place mult.( persoana respectiva l-a cumparat de la cineva cu 30lei)
   Va las cu poze si astept pareri. L-ati incercat? Eu am ramas cu gandul la acest fard…
   P.S.- machiajul a rezistat mai bine de 24 ore- desi nu recomand ca o persoana sa pastreze atat de mult tenul fara a se demachia (Mai putin fondul de ten- intrucat clienta are un ten mai problematic, aparent uscat si cu tendinta de inrosire)
      Pe data viitoare,
   Be glamourous, special dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *