Salvează-ți tenul și perna cu apa micelară de la NIVEA!

   Cel mai important ritual pentru un ten sănătos este demachierea. Aceasta se poate transforma într-un proces simplu, delicat și rapid dacă folosești produsul potrivit. Îți propunem să transformi misiunea imposibilă a demachierii într-un moment de relaxare, un moment de răsfăț doar al tău, cu apa micelară delicată de la NIVEA!
Datorită tehnologiei micelare, loțiunea nu necesită clătire și menține echilibrul pielii. Micelele funcționează ca un magnet: aplicate pe discheta de bumbac, ele atrag uleiurile și machiajul, iar tenul rămâne hidratat. În felul acesta îți vei salva tenul, dar și perna!
După succesul înregistrat anul trecut, campania #operatiuneademachierea continuă cu o nouă componentă educativă al cărei obiectiv este să atragă atenția asupra importanței îngrijirii corecte a tenului. Demersul este susținut de unele dintre cele mai cunoscute bloggerițe de beauty: Alina Ceușan, Maria Dragason (Special Koko) și Laura Mușuroaea. Pentru o mai bună vizibilitate a mesajului campaniei, în perioada 11 – 13 noiembrie 2016, în showroom-ul Kika din Bucureşti, vor fi expuse portretele celor trei ambasadoare care amplifică mesajul că demachierea nu numai că este necesară înainte de culcare, dar este şi sănătoasă pentru ten. Portretele de pe husele pernelor care conţin urme de machiaj reprezintă un memento de a nu adormi fără curăţarea tenului.  
Pentru ca tu să te bucuri de o piele catifelată, apa micelară NIVEA vine într-o variantă mai mare la 400 ml în trei variante potrivite diferitelor tipuri de ten. Descoperă cele trei formule inovatoare de la NIVEA și află care ți se potrivește!
Somnul este mai lin când nu sari peste demachiere. Iar dacă tenul tău este sensibil, NIVEA are grijă de el. Curățându-l în profunzime cu apa micelară delicată pentru ten sensibil cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri  îndepărtează rapid machiajul tenului, chiar şi pe cel din zona ochilor, hidratând dintr-o singură mişcare.
Aplică apa micelară delicată pentru ten normal NIVEA îmbogățită cu Vitamina E,
ce curăță în profunzime și îndepărtează eficient machiajul ca să te bucuri de un aspect sănătos. În plus, elimină excesul de sebum şi transpiraţia dintr-o singură mișcare.
  Dacă tenul tău este uscat, NIVEA are soluția potrivită! Poţi folosi cu încredere apa   micelară delicată pentru ten uscat cu ulei natural de migdale care curăţă eficient, dar blând și în profunzime machiajul tenului și al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare şi catifelare, cât ai zice #operaţiuneademachierea!  
Indiferent de tipul tenului pe care îl ai, nu uita de îngrijirea feţei şi dimineaţa oferindu-i atenţia completă de care are nevoie. Curățarea tenului contează! Este o idee bună să te obişnuieşti să incluzi în ritualul pentru o zi minunată înlăturarea impurităţilor acumulate de către piele. Începe şi încheie ziua cu un ten perfect curat!
Preț recomandat NIVEA: 21.30 lei 400 ml

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *