SAKURA BLOOM, colectie noua minunata marca Sabon

Primavara, ce minunat moment de reînnoire și optimism. Odata cu vântul ce adie suav printre ramurile ciresilor, uimitoarele inflorescențe pastelate roz transformă banalul cotidian într-un peisaj de vis din povesti.

Floarea de cireș, Sakura emblematicul simbol al Japoniei cu înflorirea primăvăratică este ceva ultra-special, întotdeauna o încântare în vizualizare.

Apariția ca prin farmec a gingașelor flori marchează sfârșitul iernii, alungând întunericul și anunțând zile mai calde, pline de speranță și culoare.

Petalele de Sakura au inspirat nenumărate picturi, filme și poezii cu frumusețea lor trecatoare. La doar două săptămâni, florile cad din copac, precum zăpada, doborâte de capriciile vântului. Astfel, ele sunt sarbatorite cu iubire pe tot parcursul anului în întreaga lume și mai ales în Japonia pentru aspectul reînnoirii.

De aceea Sabon a ales să surprinda esența frumuseții pasagere și totuși nemuritoare, a florilor de cireș, în noua aromă și design-ul special al colecției SAKURA BLOOM cu ediție limitată.

SAKURA BLOOM

Floral & Verde

O compoziție de flori de cireș însoțite de note verzi, proaspete, ce oferă aromei eleganță și modernitate.

Acest parfum te poartă într-o călătorie multisenzorială, sub copacii înfloriți, de-a lungul unei cărări acoperite de o pătură de flori-simbol al Japoniei: Sakura, gingașele flori de cireș. O adiere blândă te întâmpină cu note vegetale divine care umplu aerul cu un sentiment unic de prospețime și reînnoire.

3 esențe de bază:

Note vegetale – Sakura – floare de Iris

Cireașa: cel mai la modă ingredient în îngrijirea pielii

Cireașa puternicul aliat al frumuseții nu este numai delicioasa conține multe beneficii pentru piele, datorită conținutului bogat de antioxidanți și vitamine. La SABON sunt selectatate două ingrediente-cheie extrase din cireșe, pentru noua colecție SAKURA BLOOM:

Ulei de sâmburi de cireșe: bogat în vitaminele A și E, acizi grași și antioxidanți pentru regenerarea pielii și emolierea naturala pentru pielea uscata.

Granule de cireșe: de origine 100% naturală, granulele de cireșe asigură o exfoliere blândă cu redarea luminozitatii naturale

Ulei de duș

Înviorează-ți mintea și revigorează-ți sufletul cu acest ulei de duș botanic de lux! Spuma fină include uleiuri de jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline, pentru a curăța delicat pielea și a o hidrata intens. Ca o celebrare a primăverii, uleiul de duș Sakura Bloom este îmbogățit cu ulei de sâmburi de cireșe, plin de vitamine și acizi grași ce hrănesc pielea uscată și-i oferă un efect unic de catifelare și strălucire reînnoită.

300 ml

Scrub de corp

Bucură-te de emblematicul exfoliant pentru corp în stil Sakura! Formulei deja celebre cu săruri de la Marea Moartă i s-au adăugat două ingrediente: ulei de miez de cireșe și granule de cireșe ce creează un efect combinat de exfoliere blândă și catifelare.

320 g

Loțiune de corp
Această loțiune de corp este îngrijirea de zi perfectă pentru a oferi pielii hidratare de lungă durată in profunzime. Formula delicată este îmbogățită cu șapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia, shea.

200 ml


Cremă de mâini

Îmbogățită cu unt de shea hidratant și extract de Aloe Vera, crema protejează pielea delicată a mâinilor pentru catifelare instantanee. Formula Sakura Bloom în ediție specială conține în plus ulei de miez de cireșe.

30 ml

EAU de SABON

E bucuria ta de zi cu zi! EAU de SABON, răcoritoare și sursă de bună dispoziție, e inspirată de aromele ritualurilor noastre de frumusețe pentru a aduce o scânteie de magie în viața ta. Bucură-te de ea ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp sau păr de la SABON, ca o tușă finală de parfum.

30 ml

Parfum pentru textile

Include lucrurile tale fine în ritualul parfumat Sakura: supremul rafinament, pentru țesături cu aroma delicată de flori de cires pentru haine, cuverturi, lenjerii și tapițerii.

 300 ml

Eșarfă SAKURA

Iată o idee minunată de cadou eco! Noua eșarfă Sakura este inspirată de furoshiki, pânze tradiționale japoneze folosite pentru a ambala cadouri și a decora casele. E un obiect de răsfăț personal și de multiplă folosință.

60 cm X 60 cm, 100% bumbac

Lasă-ți frumusețea să înflorească!

Reîmprospătează-ți aerul și reînnoiește aspectul pielii cu produse de îngrijire SABON esențiale totul intr-o geantă luxoasă. Un strop de încântare pentru cineva drag cu acest set-cadou unic.

Conține:

• Ulei de duș 300 ml

• Exfoliant pentru corp 320g

• Loțiune de corp 200 ml

N-ai găsit cadoul perfect?

Alege produsele preferate, asortează-le o cutie elegantă, în ediție limitată, și creează propriul cadou.

În magazine și online- www.sabon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *