Rutina părului actualizată și îmbunătățiri vizibile

     Nu degeaba se spune că părul blond este foarte greu de îngrijit; de la culoarea care trebuie refăcută mereu, rădăcinile plus tenta de galben de pe lungimi…

    Dacă ai acordat o atenție sporită îngrijirii părului poate ai observat că majoritatea șampoanelor din magazine sunt la fel. Îndepărtează foarte repede culoarea din păr și în același timp degradează structura acestuia. Am avut parte de nenumărate situații când, chiar și cu ingrediente bune în compoziție, un șampon îmi usca foarte tare firul de păr ducând la ruperea/ despicarea acestuia.

    Sigur, n-o să fiu absurdă să spun că mă bazez pe un șampon pentru hidratare când evident că în acest scop există măștile pentru păr dar și tratamentele de tip ser.

      Mi-am îndreptat atenția spre game profesionale și am avut plăcerea de a descoperi gama Revlon.
  Această gamă mi-a fost recomandată de către un profesionist, această persoană sublinia foarte hotărâtă concluzia-i personală cum că produsele sunt extraordinare. 

    Având deja un șampon Londa Velvet pe care îmi propun să îl consum, am ales masca și spray-ul tratament de la Revlon Uniq One
   Masca este aproape gata trebuie să o cumpăr din nou, prilej ideal să aleg un set care să fie compus din șampon+ mască, de cele mai multe ori, seturile sunt mai avantajoase ca preț. 
*ingrediente
     În decembrie când am fost la coafor, mi s-a spus că părul meu arată mult mai bine, este evident că am făcut o schimbare iar rezultatele sunt pe măsură. 
  Chiar și mama care mă ,,certa” mereu că îmi vopsesc părul prea des, mult prea deschis, a concluzionat că părul meu arată mult mai bine. Am observat și eu schimbările în bine, iar faptul că mi s-a spus de către cel puțin trei persoane, îmi confirmă că am făcut o alegere bună. 

   Părul meu se ,,așează” altfel acum, chiar și necoafat, în plus arată mai voluminos, parcă și-a schimbat textura și se simte catifelat/ fin la atingere. 
*Parul nu este coafat, doar uscat cu uscatorul 
     Nu sunt sigură dacă tratamentul pentru păr chiar a schimbat ceva efectiv în textura parului meu sau doar îl învăluie într-un strat protector care dă această senzație, cert este că pe mine produsele Revlon uniq one mă mulțumesc pe deplin.

*ingrediente

      Când îmi aranjez părul cu ondulatorul, buclele se păstrează mai mult timp și se pare că părul meu este protejat de aparatele pentru styling atunci când aplic Uniq One 10 beneficii. 
*parul este aranjat cu ondulatorul

     Sunt convinsă că, dacă mi-aș mai închide părul la culoare, i-aș oferi o oportunitate ideală, cadrul perfect pentru a se reface, întrucât blondul deschis necesită a fi tuns prea des.
     Încă mă gândesc la acest detaliu pentru că aspectul părului este important și sunt curioasă cine a mai descoperit această gamă profesională, sau ce produse speciale și-au făcut loc în rutina voastră de îngrijire a părului.

                              Stay glam, loves
                                                   and keep your hair healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *