Rezolutii

    Perioada sarbatorilor m-a distantat oarecum de blog si desi aveam dorinta de a scrie cat mai des si calitativ, se pare ca n-am mai ajuns sa-mi duc la indeplinire scopul. Ce-i drept, am ramas putin dezamagita cand am realizat ca mi-am sters toate pozele de aici , ,,de bunavoie si nesilita de nimeni”. Va spuneam pe Facebook ca am recuperat ceva poze, greu, dar intentionez sa refac fiecare articol in parte.
  E greu, sa privesc in urma la tot ce-am relatat, scris, pozat- stiu ca poate nu pare mare lucru, treptat am realizat cat timp implica o prezenta in limite ,,decente” aici, pe blog. Avand in vedere cate pareri am citit, am dezbatut diverse, ar fi pacat si nu pot sa las totul ,,nereparat”. Mi-as fi dorit sa rezolv problema pozelor de pe blog inainte de a intra in noul an, dar ramane de vazut.
    Nu vreau sa ma plang, mai ales cand realitatea este ca fiecare mesaj/ comentariu de la voi ma face sa zambesc si ma bucura cu adevarat, asta conteaza de fapt.
     Am promis cateva articole, stiu- sa nu credeti ca am uitat de ele, sunt in plan si voi lucra la ele curand.
      Vreau doar sa va urez Sarbatori cu bine, sa petreceti timp calitativ alaturi de cei dragi, cu ele ramanem in suflet si construind amintiri pretioase asta ne face sa fim mai buni, speciali de fapt.
     Va multumesc ca imi sunteti alaturi, faptul ca va rupeti mereu din timpul vostru si scrieti chiar si cateva vorbe, ma face sa ma simt implinita si sa-mi doresc sa progresez.
     Si eu citesc multe bloguri si nu las comentarii tuturor, dar pentru ca voi o faceti aici, asta ma face sa ma simt cu adevarat apreciata, este un sentiment de nedescris. Sentimentala sau nu, imi place sa stiu ca pot fi de folos oricui, vorbele au puterea de a deschide suflete si de a ajuta. Asta vreau sa cred si sunt multumita ca am ajuns sa purtam conversatii pe tematici diverse, ceea ce subliniaza faptul ca, desi unii poate ar spune ca suntem superficiale gandind la rujuri si alte cele, puterea noastra de intelegere depaseste cu mult orice imaginatie. Imi doresc sa canalizam fiecare vorba in parte spre scopuri marete, as putea spune.
      Pe curand,
          Stay glamourous, always!
   

4 thoughts on “Rezolutii”

  1. Te inteleg in privinta pierderii pozelor. Orice munca ( mai ales cand este facuta cu pasiune! ) implica sacrificii,
    In cazul in care nu ne mai auzim/citim pana la anu', vreau sa profit de ocazie si sa iti urez sa ai parte in continuare de Sarbatori calde si fericite, iar 2015 sa vina cu multe bucurii, momente minunate, sa aduca mult spor pentru indeplinirea tuturor obiectivelor, a rezolutiilor, dragoste, sanatate si multe, multe motive de fericire. La multi ani!

  2. sa ai spor in toate si numai oameni buni in jurul tau! Multumim pt articolele frumoase si utile,iar noul an sa iti aduca tot ce iti doresti,iar blogul tau sa aiba cat mai multe cititoare! Pupici Anita!

  3. Anul nou ce vine sa scoata la iveala tot ce-i mai bun din noi; sa- i tratam pe ceilalti cu bunatate, respect, profesionalism si rezultatele bune nu vor intarzia sa apara! Ma bucur mult ca am ocazia de a conversa cu multe dintre voi. Chiar daca nu ne cunoastem personal, este de-ajuns sa schimbam o vorba si stiu deja ca sunteti speciale- fiecare dintre voi.
    La multi ani si numai impliniri in anul ce vine! Sa ne citim cu acelasi interes si de-acum inainte. :*

  4. Multumesc pentru urari, mi-e de ajuns ca unele dintre voi sunt mereu prin preajma si asta ma impulsioneaza sa-mi doresc sa avansez spre articole calitative si nu numai. Este un sentiment placut sa te simti util, cu atat mai mult sa fii cu adevarat de folos, nu doar prin sfaturi si impresii personale. Iti multumesc ca esti aici si sper ca acest loc sa devina unul placut , in adevaratul sens al cuvantului!
    Te pup cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *