Revlon colorstay si Photo Ready

    Dupa cum bine stiti, Revlon se retrage din magazinele fizice si nu ne ramane decat sa le mai gasim produsele in cele care comercializeaza online. In Auchan au fost reduceri si m-am ales si eu cu ceva.

  – Fondul de ten Revlon Colorstay.
  – Anticearcanul Revlon Photo Ready.
 Fondul de ten l-am gasit in varianta tester si a costat 35 lei. Anticearcanul a costat 10 lei – redus de la un pret de aproximativ 37 lei.(asa scria la raft)
  Despre fdt Colorstay nu va pot spune multe inca, am luat o nuanta deschisa si cum deocamdata sunt bronzata, ramane sa-l folosesc in toamna- iarna. 
   Primele impresii- are un miros puternic lucru ce ar putea fi deranjant, dar care cred ca dispare odata cu aplicarea lui pe ten;
  – are o consistenta buna, dar trebuie lucrat rapid cu el. (Se usuca repede)
   -nu ma deranjeaza faptul ca nu are pompita/ pot transfera din el oricand intr-un borcanas micut curat, sau intr-un recipient de fond de ten. (L-am pastrat pe cel de la Giordani care are pompita) Am mai vazut fete care tin degetul mare pe ,,gura borcanasului” si scutura usor, pe deget ramane destul produs cu care se poate lucra.
   Despre anticearcanul Revlon stick pot sa va spun ca imi place mult. L-am folosit pentru zona cearcanelor si face o treaba foarte buna, are un subton galben. Se aplica usor iar blenduirea lui este la fel de facila. L-am mai folosit si pentru conturarea tenului in zonele unde este necesar un iluminator si pentru mine e perfect. Ce nu-mi place la el este ca trebuie sa fiu foarte atenta cand pun capacul, altfel risc sa-i rup varful. Termenul de valabilitate e in regula si cred ca am facut o afacere buna cu aceste achizitii. Am facut niste poze pentru voi in diferite lumini, cu si fara blitz, in lumina naturala.

    Ce parere aveti despre Revlon? Ati incercat vreunul din produsele prezentate? Nu ezitati sa-mi scrieti! 😉
   Kisses for glam dolls!

4 thoughts on “Revlon colorstay si Photo Ready”

    1. Multumesc frumos! Nici eu n-am nevoie de acoperire mare la fdt, dar sti cum e, trebuia sa vad de ce este asa laudat Colorstay-ul. Si la asa pret, era ocazia perfecta 😉
      Kisses, doll

    1. Din pacate, s-au epuizat repede, nici eu nu am mai gasit mare lucru. Din Auchan le-am luat…am vazut ca mai sunt ceva ramasite Revlon dar deocamdata la pret intreg: fdt Nearly Naked( parca asa se numeste) , pudra Revlon si concealer am mai vazut. Eu sper sa le reduca si pe acelea pana la urma. Ai incercat pe cosmetic style? Acolo parca aveau preturi mai decente gen 45- 50 lei la Colorstay. Sau pe Produse Cosmetice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *