Recumparate

  
   Astazi va arat niste produse care mi-au placut de la inceput si pe care continui sa le recumpar. 

   Gelul de dus Dove.
   Ca imi place Dove nu e un secret si mi se par cele mai cremoase geluri de dus, cu parfum persistent. Mai e nevoie si de alte motive? Tot uit sa inscriu produsele cumparate in clubul Dove… (Tocmai mi-am amintit si am inscris bonul de la gelul de dus, mai am nevoie de un porumbel! )
Samponul L’oreal si masca Arginina Resist le am de la mama dar sunt produse care imi si pe care obisnuiesc sa le aleg si eu.
Vopseaua Casting Creme Gloss.
Am gasit ieri in Carrefour 2 cutii la 36 de lei si ale mele au fost. Balsamul acela mic la tub din cutie este o adevarata incantare! Isi face treaba perfect, netezeste firul de par lasandu-l fin si accentueaza culoarea parului vopsit.
Corectorul Catrice Camouflage Cream este pe terminate si mi-am cumparat iar unul, de rezerva.
Tusul lichid Essence.
Mi-a fost tare dor de chestia asta mica, ultima oara am avut varianta rezistenta la apa care nu mi-a placut deloc. Mod de aplicare, rezistenta- zero. Z. E. R. O. Asa ca am revenit la varianta simpla, atat de ieftina, care imi place prea mult.
   Cam astea au fost produsele pe care le-as incadra la aceasta categorie; cand descoperi ceva eficient il recumperi, evident. Daca va place genul asta de articol s-ar putea sa revin.
                                                  Voi ce produse ati incadra aici?
                     Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *