Random

  De cand ma stiu, obisnuiesc sa asociez melodii cu anumite persoane. Si nu mi-am propus asta, doar ca probabil este si legat de sentimentul ,,imprimat” de un cantec. Adica nu-i neaparat cum ca melodii vesele= persoane dragi. Cred ca e mai profund de atat. Si-ar fi legat de trairi, momente, amintiri. 
 Mai nou am observat ca asociez si melodii cu verile. Caci vara ca si anotimp e cel mai fericit, concediu lung, timp neplanificat, totul la intamplare, vacanta. 🙂 Pentru mine cel putin. Pentru voi cum e?
     La ce va ganditi prima data cand ascultati melodia preferata spre exemplu? Faceti diverse asocieri?
  Si inca refuz sa recunosc ca deja e toamna, ca doar mai iese soarele cate un pic din cand in cand…si florilor mele din gradina le prieste vremea 😀
 

Idee de bautura racoritoare cu aroma de cafea: (sau frappe, daca vreti ) – in amintirea verii 🙂
  * puneti cafea proaspat preparata( dupa ce s-a racit) in tavita de la congelator destinata pentru obtinerea de gheata. Dupa ce s-au format cubuletele puneti lapte rece intr-un pahar, cateva cuburi de cafea de la congelator si orice sirop care credeti ca s-ar potrivi (dupa gust) 😀
 Ce ziceti de aceasta idee? Ati mai incercat?

*sursa foto: Pinterest

     Si ca sa revenim la subiectul anterior, voi ce genuri de muzica ascultati? Eu aproape orice, (exclus manele :p) dar preferatii mei sunt cei de la Coldplay. Ma regasesc in fiecare melodie de-a lor si as asculta non- stop, la orice ora, chiar si aceleasi melodii si nu m-as plictisi.
  Pe voi ce va calmeaza si va relaxeaza in afara de muzica?
   Nu uitati ca mesajele voastre ma bucura enorm si sunt aici pentru a impartasi ganduri cu voi.
   Kisses and be glam, dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *