Quick tip- brushes

   Scriu acest articol bucuroasa pentru ca am reusit sa imi curat chiar si cele mai patate pensule. Pensula expert de la R.T. spre exemplu, era patata cu fdt. Colorstay si acum arata nu curata, ci mai degraba nou- nouta! Cam asa arata cand am cumparat-o. 😀

   Cum am reusit sa le ,,albesc” asa? Ei bine, nu-i nici un secret sau vreun fapt greu de indeplinit. 
   Va spuneam aici, cum bicarbonatul de sodiu si sarea de lamaie albesc si curata frumos unghiile. Se pare ca se aplica si in cazul celor mai incapatanate urme de produse extra- rezistente. Am pus cate putin din fiecare intr-un pahar dupa care am adaugat apa si am lasat pensulele sa stea vreo cateva minute. Dupa aceea le-am spalat cu un sapun antibacterian si.. Voilà! Mai albe si curate ca niciodata. 
In prima poza, pensulele sunt spalate si totusi blitzul pare sa le faca destul de normale, ca in realitate erau patate rau…

    Dupa ,,operatiunea la ceas de seara”.
    Am zis ca poate unele dintre voi ar avea nevoie de acest ,,sfat” si sunt curioasa, pe cate persoane va ajuta acest articol? Cate dintre voi ati incerca?
    Voi ce alte ,,trucuri” folositi legat de pensulele patate? (Nu ma refer la solutii speciale extrem de scumpe ;D )
    Stay glamourous, pretty dolls!

2 thoughts on “Quick tip- brushes”

  1. as incerca cu bicarbonatul de sodiu si sarea de lamaie, insa am descoperit -dupa multe incercari cu diferite chestii- o solutie eficienta si rapida si mai la indemana pt mine : spuma pt curatarea fetei de la Nivea. Functioneaza de minunte. In cazul meu, 2 aplicari pe fiecare pensula sunt suficiente pt a indeparta toate urmele de fond de ten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *