Q& A

     Iulia de la juliahasch.com a propus un articol interesant de tip Q & A. Cititorii intreaba, eu raspund. Ce-i drept, m-am simtit de parca urma sa completez un oracol. Tineti minte intrebarile prestabilite care circulau din mana-n mana scrise intr-un caiet? Ne distram pe atunci destul de bine si trebuie sa recunosc ca desi nu mai sunt copil de mult, latura aceea copilaroasa a mea nu a disparut de tot.
    Cand am inceput sa scriu aici, eram in dilema: sa-mi fac o scurta prezentare, sau sa las totul sa vina de la sine, sa fiu eu insumi? Cred totusi ca profesional ar fi fost sa incep cu ,, – Buna, ma numesc… am ….ani, etc etc”.  Iata ca acum aveti ocazia sa va spun cate ceva despre mine.
   
 Intrebarea nr.1
Raspuns- Nu as renunta la munca mea; de curand mi-am sters din greseala toate pozele de aici si nu este un sentiment prea placut sa stiu ca trebuie sa o iau de la capat, recuperandu-le. Poate ca unii ar gandi: ,, – Sunt textele tale, in articole este ceva original ce doar tu poti redacta astfel, poti oricand sa o iei de la capat.”  
   Depinde si cat suflet pui in munca pe care o desfasori, ca sa fii dispus sa renunti usor la un astfel de spatiu personal. Si cand dezvolti o anumita relatie cu cititorii tai, la asta nu se poate renunta prea usor, indiferent de beneficii.                                                                                                                                              
                                                                                                                                     
Intrebarea nr.2                                                                                                                                
Raspuns:  Nu am fost plecata din oras si nici nu voi pleca, desi as fi putut acum sa ma aflu in afara tarii. Cand persoana impreuna cu care trebuie sa-ti planifici vacantele nu dispune de zile de concediu, e neplacut; dar fericirea e acolo unde se afla si inima ta. Poate cu alte ocazii.                                                              
   Intrebarea nr.3                                                                                                                            
Raspuns:                                                                                                                                           
Aveam in plan de vreun an, doi sa apar si eu prin zona. Cred ca este mare lucru sa poti face conversatie pe teme diverse si mai ales sa fii de folos cuiva, impartasind experiente personale. Cu atat mai mult cand poti face toate astea intr-un spatiu al tau, pe care sa il personalizezi cum doresti. Sper sa avansam impreuna in acel punct in care sa il numim spatiul nostru. Cand cititorii se implica in diverse proiecte si nu numai, treptat avansam lasand in urma note distinctive si prin asta se vede progresul. Personal, in unele situatii ma simt ca un terapeut si nu ma refer exclusiv la zona de blog; oricum e placut sa te simti util.                                      
Intrebarea nr.4                                                                                                                                
                            Raspuns:                                   ☆ Am 25 ani                                                                                            ☆ Sunt nascuta in 13.09.1989
                                                       ☆ Daca mai sunt la scoala.. hmm, nu din postura de elev; lucrez de dinainte de a implini 18 ani, am fost invatatoare, educatoare, mai ramanea sa experimentez meseria de profesor, eventual psiholog.                        
☆ prefer rujurile, pe acelea pigmentate, eventual mate.              
☆ Ce ma bucura cel mai mult? Gasesc motive de bucurie din cele mai simple lucruri/ situatii; ma bucura familia, prietenii ( pe conceptul putini si buni), ma bucura sa ofer diverse, cred ca as putea continua la nesfarsit..  🙂
Intrebarea nr.5                                                                                                                
Raspuns:                                                                                                                                           
Lucrez ca profesor in invatamant prescolar . Este adevarat ca blogul ocupa foarte mult timp si pentru un continut calitativ ar fi prioritar mult timp liber, dar cum in tara noastra bloggerii nu sunt inca apreciati la nivelul celor din alte tari, nu cred ca aceasta ar putea fii o optiune. Daca m-am gandit? Pentru mine nu este o optiune.                                                                                                                                          
                                                
        Sper ca am reusit sa va raspund concret la intrebari si pentru ca mi s-a parut interesant, mi-ar placea sa vad si alte bloggerite cu astfel de articole.                                                                                                       
Daca se decide cineva, va rog dati de stire 😉 mi-ar placea sa ma aflu si eu in postura de cititor si sa adresez ceva intrebari.                                                                                                                                           
Ca intotdeauna, astept cu interes opiniile voastre si nu uitati ca fiecare mesaj conteaza!
  Pe data viitoare,                               
Stay glam, pretty dolls!   
                                            

6 thoughts on “Q& A”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *