Pudra Flormar si pensula tip stippling

     Iubesc primavara si tot ceea ce inseamna ea, iubesc modul uniform cum se distribuie lumina in jur de ora 16, raze  de soare ce se intalnesc intr-un punct comun, lumina ce inainteaza alert trecand prin toate incaperile simultan, n-as fi crezut ca poate sa ma anime atat aceasta senzatie! Raze de soare luminoase imi invadeaza intreaga bucatarie, scot in evidenta fiecare obiect special pentru mine, din camera mare o lumina difuza isi da intalnire cu o alta ce vine dinspre baie, in timp ce din camera mica Cookye povesteste de zor. ,,Piuie” pe limba lui/ chitaie imi place uneori sa spun iar alte dati ma grabesc sa ii schimb recipientul de apa ori sa ii completez mancarea, parca ii cunosc vorba cumva.
La nici un alt etaj nu cred ca e asa ca la etajul meu, lumina asta primavaratica e totul, ma binedispune instant iar asta imi induce dispozitia sa va mai povestesc despre noutati recente. 

       Nu am mai vorbit de ceva timp despre produse de machiaj si mi se pare ocazia perfecta sa va arat o pudra Flormar, pudra libera in nuanta 04 Beige Sand. Trebuie sa mentionez ca am ales nuanta pe ghicite, n-am avut nici cea mai mica idee daca mi se va potrivi sau nu. 
      Spre norocul meu, desi la prima impresie am crezut ca este o nuanta prea inchisa mi s-a potrivit perfect chiar si in anotimpul rece. Nu sunt genul care are nevoie de o pudra pe intreaga fata, pentru ca tenul meu este in mare parte normal.
    Mi-am creat o rutina exacta de produse utilizate pentru machiajul de zi cu zi, am devenit mai selectiva din toate privintele. 


     Nu mi-a placut niciodata ideea de pudra compacta, de aceea  loose powder Flormar ma incanta maxim. 

      Recipientul pudrei este din plastic si dupa trei luni de utilizare inca arata perfect, nu are nici o zgarietura. Stiti acele ambalaje care aproape ,,colectioneaza” zgarieturi, incat de-a lungul timpului incepi sa-ti pui intrebari, ai dileme ca nu mai sti cu exactitate ce folosesti sau cum se numeste. Tragi- comic, am mai vazut enigme de genul pe grupuri de machiaj- sigur nu e cazul aici.  

      Sa fiu sincera, am abuzat de aceasta pudra chiar si cu tehnica baking si nici nu se cunoaste ca am folosit macar putin din ea. Asta e un mare plus, la cantitatea de 18 gr cu un pret usor peste 40 de lei. Tehnica precizata mai sus presupune utilizarea unui corector/ anticearcan urmata de tapotarea din belsug de pudra pulbere peste corectorul difuzat perfect. Daca va intereseaza acest aspect, spuneti si dezvolt intr-o postare speciala. Pudra este lasata acolo, in zona de sub ochi, sa-si faca treaba. Apoi se indeparteaza excesul si astfel, machiajul este mult mai rezistent, iar rezistenta se vede, uniformizeaza frumos si nuanta din acea zona. 

      Daca ar fi sa-i numesc un minus, as spune poate mirosul, dar nu este ceva extrem, eu pot sa trec peste acest aspect intrucat mirosul nu persista pe ten. Mai mult se simte in recipient.
    Pudra aceasta este foarte fina si fixeaza perfect pana la demachiere combinatia de corector pe care o folosesc. Se poate reaplica pe parcursul zilei fara probleme. (Desi mi se pare extrem de neigienic, dar poate ca doar eu gândesc astfel )

Nu-i asa ca arata bine pe ten? 

     Cam ce reuseste aceasta pudra libera? Matifiaza perfect tenul meu si ofera o rezistenta sporita fondului de ten, corectorului- o folosesc in special pentru setarea corectorului. Nu stiu sa spun cu exactitate, dar eu o vad o pudra cu subton galben, este perfecta pentru necesitatile mele, mi se pare uneori ca se adapteaza nuantei tenului. Nu se aduna in liniile fine, dar ridurile de expresie devin totusi usor vizibile, doar vorbim despre o pudra. 
     Pudra aceasta este pe lista mea de viitoare achizitii dar am un sentiment ca nu se va intampla prea curand, sigur rezista vreo cativa ani. Termenul de expirare zice ceva de 07. 2021. Am timp suficient de utilizare in conditii optime. 

    Un alt produs Flormar, pensula de tip stippling foundation brush este ideala pentru aplicarea fondului de ten. Se poate folosi cu miscari de tapotare, sau cu miscari de genul sus- jos. Nu am o regula speciala de a o folosi, o folosesc exact cum simt pe moment si rareori este nevoie sa revin cu o pensula mai pufoasa pentru a netezi eventuale dungi vizibile. 


     Manerul este in stare buna, perii sunt toti intacti, la locul lor. La spalare obisnuiesc sa o spal cu sapun solid Protex Herbal si scoate chiar si petele de Colorstay. Complet. Utilizatoarele stiu cum poate pata Revlonul. Dar pentru treaba buna pe care o face- trecem cu vederea. 

       Sunt convinsa ca sunt printre voi iubitoare de Flormar pudra libera si astept sa-mi povestiti despre alegerile voastre. Iar daca nu vi se potrivesc nuantele acestei pudre, exista si varianta de pudra incolora- invisible loose powder. Aceea este potrivita pentru oricine pentru ca este o pudra alba HD, care se adapteaza.
     Iar daca sunteti in cautarea unei pensule pentru machiajul fetei, alegeti stippling. Sigur va va fi pe plac.
                 Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *