Proba mireasa

  M-am gandit sa va arat o proba a unui machiaj de mireasa. Prima poza fara machiaj este dupa pensat. Consider ca acest aspect schimba total fizionomia cuiva si de cele mai multe ori este bine sa nu se intervina prea mult in forma naturala a sprancenei.

  In legatura cu tusul de la ochi am vrut sa las la alegerea clientei daca sa continui mai mult pana spre coltul intern al ochiului sau nu. (Cu o linie de tus subtire, sau una normala)
    Pozele au fost facute pentru a se putea vedea clienta in cele doua ipostaze, de aceea poate pare linia de tus diferita. Apoi nu am mai facut alte poze. 

    Ce parere aveti? Vreau pareri sincere!
      Glam kisses!

2 thoughts on “Proba mireasa”

  1. Foarte dragut, Eu insa as pune pe waterline negru pentru ca machiajul sa arate…complet si as renunta la linia maro de jos dusa in exterior. Asta este doar parerea mea. Este vorba de gusturi doar. Pup cu drag :*

    1. Multumesc pentru sfat! Nu stiu daca e bine sau nu, dar am tinut cont de dorintele ei in realizarea acestui machiaj. Si negru nu a vrut nici pe waterline nici in zona de sub ochi. ( nu dorea sa fie strident)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *