One lovely blog award

     Consider aceste tag-uri utile pentru cititori si nu numai, ele avand rolul de a ne ajuta sa cunoastem mai usor persoana pe care o urmarim. Nu am fost niciodata priceputa la a ma autodescrie, dar imi face placere sa va spun cate ceva despre mine totusi. Nu este prima data cand scriu un tag desi sunt relativ noua prin zona, dar ma bucur de fiecare data cand cineva se gandeste la mine si ma nominalizeaza.
   
  De data aceasta am avut placerea sa citesc articolul Iuliei si sa constat ca s-a gandit la mine, pe aceasta cale ii multumesc!

       1) Multumeste si pune link catre persoana care te-a nominalizat
       2) Adauga imaginea reprezentativa pentru One Lovely Blog Award
       3) Spune 7 lucruri despre tine
       4) Nominalizeaza 10 bloggeri pe care ii admiri si informeaza-i pe blogul lor printr-un comentariu.
      
      7 lucruri despre mine:
 
   1. Sunt o persoana foarte rabdatoare si intelegatoare, dar cand ai iesit din zona de respect si continui in acest fel, game- over! Pot ignora pe cineva la nesfarsit, nu am o problema. N-as spune ca ,,tin ciuda” , dar… ,,te iert dar nu te uit” stiti voi.
    2. Uneori, tind sa indepartez persoanele dragi in orice moment, dar sa recunoastem, cate dintre noi nu se simt mai bine singure? Indiferent de problemele ivite: o cana de cafea, un film bun la indemana, castile si muzica preferata, toate trec iar noi ramanem aceleasi la finalul zilei.
   3. Adesea imi plac unghiile lungi, frumos aranjate cu un french alb; brusc ma razgandesc si imi dau seama ca trebuie sa-mi fac unghiile negre, scurte. Cred ca este o chestie generala, care ne caracterizeaza pe toate de fapt; dar in materie de unghii eu prefer simplitatea.
   4. De cand ma stiu, inca de la gradinita ma rugau copiii sa le desenez pisici, catelusi, tin minte ca aveam un standard anume (daca as putea spune asta) aveam un stil aparte de a desena cum nimeni nu reusea si asta ma facea sa ma simt bine; automat ma trezeam in mijlocul unor competitii de care nu aveam habar de fapt – dar teoretic le generam. Desigur, dupa ce ploua, desenam si in nisip; reuseam sa adun ceva persoane in jur… Intr-o vreme in clasele primare desenam domnisoare in rochite diverse, in gimnaziu am trecut la altfel de desene. Orice caiet de-al meu, mai putin cele de romana & mate, avea la final pagini desenate cu chipuri de domnisoare, dar mari, asa cam de dimensiunile paginii in cauza. De aici se pare si pasiunea pentru machiaj, reflectata in activitatile mele timpurii.. Face chart-uri cum le zice acum, unde exerseaza artistii in machiaj si nu numai; pe vremuri eu le desenam cu stiloul… Amintiri ^_^ …
    5. Imi plac florile mult! Cui nu ii plac? In special orhideele si trandafirii.
    6. Uneori imi place vremea ploioasa, ma face sa ma simt in elementul meu; poate si pentru ca sunt nascuta toamna.
     7. Consider ca orice lucru se intampla cu un motiv, de aceea admir persoanele saritoare, gata sa te ajute chiar si cu o vorba in orice circumstanta si imi propun ca la finalul zilei sa fiu si eu acel om despre care ceilalti sa gandeasca la fel! Nu am multe prietene apropiate, dar v-am mai spus asta, si acelea care sunt.. sunt pentru o viata-ntreaga!

          Nu voi nominaliza pe nimeni, circula cam multe tag-uri; asadar oricui se simte vizata, sau crede ca i-ar face placere sa preia acest tag. ii urez spor si inspiratie pentru cuvinte alese! Imi puteti lasa apoi link la comentarii, daca doriti.

        Cam asta a fost, sper ca v-a facut placere sa cititi si desigur ca putem transforma monologul meu intr-un dialog placut (^_^)
       Nu uitati, mesajele voastre conteaza!
    
           Pe data viitoare,
              Stay glam, pretty dolls!

5 thoughts on “One lovely blog award”

  1. Frumos tag-ul,si mie imi plac florile (cu greu iau careva din gradina sa pun in vaza,mi-e mila sa le adun😔 ),cu unghiile la fel se intampla si la mine,talent la desen nu am, insa aveam un caiet in care desenam modele de rochii,sacouri, fuste,pantaloni si visam ca o sa mi le croiesc pt mine.😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *