O zi din viata mea

    Cum arata o zi din viata mea?  De luni pana vineri cam totul este o rutina. Dimineata sunt mereu pe fuga; poate daca as fi mai organizata si nu as avea setate vreo 5 alarme as sari din pat exact la timp- dar cred ca imi fac in ciuda singura astfel…

Sursa foto *Pinterest

  Pe principiul ,,better late than ugly” mai pierd vreo 15 minute in fata oglinzii la machiaj, uneori am norocul sa ma rezum la vreo 5 minute.

sursa foto *Pinterest 
sursa foto *Pinterest

Drumul spre servici de regula dureaza cam vreo 5 minute (cand am norocul sa prind toate semafoarele pe verde, o raritate! )

sursa foto *Pinterest

Ajunsa la servici, programul meu este de 5 ore. Deseori 5 minute in timp real se deruleaza in 15 minute si parca timpul trece tot mai greu. Oricum totul este o agitatie continua iar cand plec spre casa, sunt chiar relaxata…

sursa foto *Pinterest

 

sursa foto *Pinterest

  Acasa? Cu toate stim ce implica asta: mergi la cumparaturi daca e cazul, pregateste mancarea, fa curatenie, spala vase, rezerva-ti timp si pentru tine dar mai ales pentru familie. Momentan imi pregatesc ultimele detalii pentru nunta si mai fac si ,,munca” de blogger cu norma intreaga.. Spre norocul meu oficial sunt in concediu dar asta nu inseamna ca reusesc sa-mi organizez treburile mult mai eficient.

sursa foto *Pinterest

   Cred ca stiti cu totii ce presupune agitatia si treburile zilnice, dar atunci cand te simti proaspata si ai un aliat in acest sens, totul este mai usor. Voi stiti cata miscare faceti zilnic? Indiferent de cum arata o zi din viata voastra e important sa avem acele produse ideale pentru necesitatile personale. Pentru ca suntem unice, deodorantele antiperspirante Rexona ofera un beneficiu unic: protectie eficienta impotriva transpiratiei si prospetime indelungata, datorita formulei MotionSense™ – microcapsule ce se activeaza la fiecare miscare. Pare ireal nu-i asa? Un vis implinit de Rexona, primul deodorant care continute microcapsule activate de miscare. Cat de bine suna asta? 

    Pentru ca sustine un stil de viata activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activeaza la fiecare miscare.
  Cu cat faci mai multa miscare, cu atat se elibereaza mai multa prospetime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare miscare pe care o faci, pentru ca tu sa te bucuri de o senzatie de prospetime indelungata. Oricare ar fi pasiunea ta si orice ti-ai dori sa realizezi, Rexona cu tehnologia unica MotionSense, te ajuta sa faci fata provocarilor fiecarei zile.


   Cat de important este pentru voi sa alegeti produsul care sa fie in perfect acord cu nevoiele voastre zilnice? Astept mesajele voastre, nu uitati parerile voastre conteaza!


               Pe data viitoare,


                     Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *