O geanta colorata pentru cea mai colorata zi din viata mea

     In calitate de viitoare mireasa va spun sincer ca ma gandesc serios la ceea ce voi imbraca in ziua nuntii. Contrar asteptarilor, desi s-ar parea ca sunt genul casual ma gandesc serios ca am dreptul sa ma simt altfel inca din dimineata zilei cu pricina. In viteza pregatirilor vreau sa imbrac ceva special si cum altfel mai ales daca am facut o pasiune pentru dantela!
    Viitoarea nasa spunea ca ma vizualiza demult. Chiar de la inceput de cand a aflat vestea si s-a autointitulat personaj de onoare; ea stie cum voi arata. Viseaza chiar si detalii, atat este de prinsa in poveste! I-am spus sa-mi acorde timp, sa procesez si eu amploarea evenimentului pentru ca apoi… sa ne agitam impreuna! Deocamdata sunt atat de calma, totul pare pus la punct in mintea mea si va fi un deliciu sa analizez apoi fiecare amintire imortalizata. Pentru ca da, nu traiesc intensitatea emotiei de moment datorita agitatiei, dar stiu ca voi avea niste poze inspirate!
    Detaliile sunt puse la punct in mintea mea si timpul trece, mai sunt mai putin  de doua luni pana atunci si usor mă cuprinde agitatia din privinta chestiunilor inca nestabilite.

     Si totusi, stiu ca voi purta dantela. Nu vorbesc de rochia de mireasa in nici un caz, ,,No detail “. Dar in dimineata pregatirilor vreau sa mă simt in largul meu intr-o rochie dantelata dar vaporoasa, de genul nude sau poate peachy. Pentru ca pot si vreau, la asemenea rochie pot asorta cea mai colorata geanta; normal ca voi face niste drumuri urgente, coaforul si alte chestiuni asemanatoare nu se rezolva singure. Cum iti alegi cea mai colorata geanta ? Este un procedeu destul de simplu pentru mine. Asorteurile din privinta culorii nu sunt si n-au fost niciodata alegerea mea. Indiferent ca imi aleg intai rochia pe care o imbrac, sau m-am indragostit iremediabil de o geanta frumoasa si spun ca o voi purta indiferent de situatie, alegerea imi apartine. 
   Unei rochii finute cum este Kylie i se impune o geanta de dimensiuni reduse precum Emma. Culoarea mi se pare cea mai buna alegere, o nuanta de vara, perfecta. Deja ma vad imbracata in aceasta rochie iar Emma nu poate decat sa ii adauge un strop de eleganta, in stilul tipic al unei genti. 
    Ce spuneti de alegerea mea?  Voi cum asortati o geanta colorata? Sunt gentile colorate o alegere buna pentru un eveniment important? 
     Astept opiniile voastre, nu uitati mesajele voastre conteaza!
                Pe data viitoare,
                     Stay glam, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *