Noutatile Melkior Be Yellow

     Melkior ne surprinde si de data aceasta astfel ca lanseaza o colectie ce are in prim plan o nuanta vesela- galben! Imaginea noutatilor m-a binedispus instant, iar produsele se integreaza perfet intr-un tablou vesel de vara. Lacuri de unghii, o noua nuanta de fard, o penseta oblica si chiar o pila de unghii. Acestea sunt produsele care va vor inveseli coltul de machiaj, prin unicitatea lor! Este galben una din nuantele voastre preferate?

                                      Se afișează Be Yellow!.jpg

Fard de pleoape Sun Flower
Fardul de pleoape Sun Flower  de la Melkior are o textura foarte pigmentata si asigura o acoperire foarte mare. Se aplica uniform si rezista in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.
Pret 29,00 lei

www.melkior.ro

                                     Se afișează Fard de pleoape Sun Flower MELKIOR 27lei.jpg

Lac de unghii Pineapple
Fii in centrul atentiei si ameteste-i pe toti cei care se uita la tine. Cu oja Pineapple de la Melkior esti in tendinte. O culoare care atrage privirile si-ti insenineaza ziua.
Pret 29 lei

www.melkior.ro

Se afișează Lac de unghii Pineapple MELKIOR 29lei .jpg
Penseta oblica de inox Yellow
Noua Penseta oblica de inox de la Melkior este special conceputa pentru inlaturarea parului nedorit. Are un design modern si este deosebit de rezistenta. Nu se toceste si permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare data. Se foloseste in cazul firelor subtiri. Se pot pensa si firele mici de par. Apuca firele de par de la radacina.
Pret 25,90 lei
www.melkior.ro

Se afișează Penseta oblica Yellow MELKIOR 25,90lei .jpg
Pila de unghii Yellow
Melkior a creat Pila 2 fete Yellow, un produs ideal pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Este subtire si usor de manevrat. Are rugozitate 180/240.
Pret 6,90 lei
www.melkior.ro

Se afișează Pila de unghii Yellow MELKIOR 6,90lei.jpg

Care produs va tenteaza dintre cele prezentate? Eu n-as putea spune cu siguranta care este preferatul meu!

Pe data viitoare,

Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *