Noutatile Adona

   Pana de curand, Adona era asociata strict cu gentile selecte, frumoase in interior dar si in exterior. Acum avem placerea de a gasi pe site rochii, dar si imbracaminte. Suna bine, nu? Este ocazia perfecta de a vizualiza rapid o tinuta completa. Cum asa? Pai ne putem alege fusta si camasa perfecta, poate chiar si un sacou, iar la final accesorizam frumos cu o geanta pe masura!

    Eu mi-am gasit rapid preferatele, as putea spune ca ele m-au gasit pe mine; am descoperit ca in ultima vreme ma atrag mult piesele vestimentare colorate. Atata timp cat simplitatea se mentine, cu siguranta nu refuz o camasa sau o rochie inflorata. Ma redescopar, presupun pe masura ce trec anii… Aveam perioade ,,inflacarate” spre final de liceu, cand in dulapul meu era intuneric. La propriu, aveam doar haine negre si imi placeau mult. Acum cativa ani (4-5) dezvoltasem o obsesie pentru haine gri, pantaloni cateva perechi, bluze/ cardigane o multime etc. Sa fie oare acum primavara vietii mele? Camasi, fuste, rochii colorate, desi nu le port pe cat mi-as dori, imi place sa stiu ca le am si sunt acolo, numai pentru mine. 
http://www.adona.ro/rochie-josie.html
http://www.adona.ro/rochie-laila-blue.html
http://www.adona.ro/fusta-kelis-blue.html
http://www.adona.ro/sacou-beatrice-blue.html
http://www.adona.ro/camasa-joelle.html

     Intr-un fel sau altul, ma regasesc in varietatea Adona. Simplitatea modelelor si totodata calitatea, eleganta insasi este o alegere.
     Chloe si  Paris sunt motivul pentru care pot sa afirm ca sunt multumita de tot ceea ce inseamna Adona. Calitatea produselor, pozele de pe site corespund in totalitate, iar intreg procesul de livrare (intr-un timp incredibil de scurt poti avea in mana produsele) te face sa te simti respectat! Am dorit sa mentionez cele de mai sus pentru ca zilele trecute am avut o neplacere cu un magazin (fizic) si am realizat cat de important este sa te simti respectat. Eram gata sa le transmit multe vorbe ,,colorate” + cale scurta spre faliment, dar am realizat ca nu merita efortul si mi-am vazut de drum.
   Un client fericit va scurta  drumul spre succes, astfel ca pe acel drum se vor mai alatura si alte persoane, formand impreuna o comunitate. Voi sunteti comunitatea mea, asadar spuneti-mi, care sunt preferatele voastre din sectiunea noutati? Rochii sau camasi, fuste sau sacouri, toate au o eleganta aparte, astept cu interes sa ne comparam preferatele. Nu uitati, mesajele voastre conteaza!
        
     Pe data viitoare,
  
             Stay glam, loves!
         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *