Noua colectie Melkior

      Am descoperit fardurile Melkior de ceva timp si abia in primavara mi-am facut curaj sa comand doua rezerve. Pe internet nu prea se gaseau postari care ar fi putut sa ma ajute in alegerea nuantelor de fard, dar imi doream clar un bej piersica si poate un visiniu, cu siguranta din colectia fardurilor mate. M-am decis atunci pentru peach si red leaf si nu regret decat ca nu mi-am luat mai multe nuante atunci. Puteti sa va faceti o idee in legatura cu cele doua farduri, in cazul in care nu ati vazut machiajul la momentul respectiv.
   De curand am vazut pe multe bloguri fardurile Melkior si asta ma bucura, este mult mai usor sa te decizi vazandu-le prezentate, cu swatch-urile aferente.
    Luna trecuta am rezistat cu greu tentatiei de a profita de oferta ce a durat toata luna, mi-am propus sa nu mai cumpar produse de machiaj doar in cazuri extreme, cand chiar stiu ca am nevoie. Si totusi, ceea ce am remarcat la aceste farduri este un mare plus, majoritatea nuantelor sunt unice, nu le regasim in palete oarecare.

    Vara aceasta Melkior a lansat o noua colectie Indian Summer:

* 2 nuante de ruj mat (Clementine si Coquette) – 39.90 lei
* 2 nuante de ruj shinny (Bisou si Fleureter)  –     39.90 lei

* 3 nuante de fard de pleoape ( Tropical Green, Emerald, Wild Cherry) 27 lei/ rezerva 17 lei

* 3 nuante de lac de unghii (Wild Orchid, Rubi, Fire) 29 lei

           Luna aceasta transportul este gratuit la orice comanda. Asadar  spuneti-mi, ce va tenteaza din noua colectie? Poate un ruj? Sau o noua oja? Pe mine ma tenteaza toate cele trei categorii, nu stiu ce as alege daca as comanda ceva. Nu uitati, mesajele voastre conteaza, astept opinii.

       Pe data viitoare,

                 Glam kisses, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *