Noua Colectie de Craciun Calendarul Sabon

Este ora magica a minunilor ascunse si a comorilor surprinzatoare!

Tarziu in noapte, cand rasar stelele si luna vegheaza de sus, pe un taram familiar, un orologiu vechi bate ora 13 si usi ascunse se deschid, purtandu-te catre un loc misterios, ce iese la iveala numai sub razele lunii…
La neasteptata ora magica, atunci cand toata lumea doarme, florile noptii se deschid a sarbatoare, umpland totul in jur cu sclipiri si culori vibrante.

In timpul acestor festivitati nocturne, sunt zanele ce contureaza privelisti de neuitat, buchete florale ce par desenate din povesti si mai este bucuria simpla de a descoperi magia pura in inima naturii.

Aceasta e ora magica de dincolo de timp – o ora plina de surprize fermecatoare care pot fi gasite doar la SABON. Acum poti evada in aceasta ora magica din orice moment al zilei, cu ajutorul unei arome senzationale de sarbatori si al
texturilor delicioase ce transforma ritualurile zilnice de ingrijire in aventuri de neuitat.

In spatele fiecarei usite ale noului calendar ADVENT Sabon, poti descoperi surprize
pretioase, detalii incitante de frumusete oferite de SABON, care te vor transporta pe taramul magic vizibil numai sub clar de luna.

Delicii incantatoare de ingrijire a pielii, produse de baie sau de corp pentru fiecare zi ce precede Craciunul, calauze ale rasfatului pentru anul ce vine.

E cadoul perfect pentru cei dragi, sau o binemeritata tratatie pentru tine.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin acel second skin, parte din
personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *