New love

    Asa ca de duminica, era cazul sa revin cu o recomandare de film. 

  Constantine. John Constantine. Un mix de actori grozavi intr-unul singur: Robert Downey Jr., Matt Smith din Doctor Who, David Tennant, Patrick Dempsey, Johnny Depp- suma unor actori buni , din toti cate ceva, astfel ca Matt Ryan il interpreteaza perfect pe Constantine, un personaj de o complexitate aparte. 

   colaj cu poze preluate de pe Pinterest*

    Dincolo de expresia din trailer-ul oficial ,, get ready to fall in love with Matt Ryan” ( Fiti gata sa va indragostiti de Matt Ryan) era previzibila treaba ca protagonistul va 
fi pe placul tuturor- de la felul cum arata, accentul sau, naturaletea cu care joaca o scena sa zicem ,,tragica”- aparent- transpune situatia intr-una umoristica, ceea ce ar putea fi contrastant pentru categoria la care se incadreaza filmul.
    Pentru un film de tip fantezie- groaza, eu zic ca avem parte de umor cat cuprinde ceea ce il transpune dintr-un film de groaza ce ar fi putut sa fie banal intr-unul exceptional. Si e mare lucru avand in vedere replicile din film ce te tin intr-un suspans continuu, mai ales ca filmul e abia lansat, fiind la episodul 1. 
   Descrierea filmului de pe IMDb zice asa:
    ,,Un om ce se lupta cu propria-i soarta este vanat de pacatele trecutului dar deodata i se incredinteaza rolul de a apara umanitatea de fortele intunericului.”

 colaj facut cu poze preluate de pe IMDb*

    Printre actori ii regasim pe Charles Halford, Harold Perrineau, Lucy Griffiths. 
    Filmul apare in zilele de vineri si este produs de catre DC Comics, care au mai lansat de curand niste super seriale: 
  The Flash si Gotham, dar despre acestea- data viitoare, in caz ca va intereseaza 🙂
    De un amuzament aparte, este momentul in care se vorbeste despre cartea de vizita a lui Constantine, mai degraba despre descrierile aferente cum ca el ar fi specialist ocult si demonolog; dupa care acesta concluzioneaza ca isi va tipari alte carti de vizita. 
    Cu un scor impresionant de 8,0 pe IMDb (deja!!) este clar ca vorbim despre un serial de succes pe care eu vi-l recomand si astept cu nerabdare parerile voastre. 
     Glam kisses, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *