Nedespartite

        Nedespartite de la mana unei femei ar trebui sa fie bijuteriile favorite  (*a se intelege, sigur sunt cateva) si nu in ultimul rand, sa se tina cont zilnic de hidratare.
    Nelipsite de pe mainile mele sunt verigheta si inelul primit acum doi ani de Craciun. Le port mereu impreuna pentru ca au o semnificatie speciala si nu le separ, orice-ar fi. Treptat, s-au alaturat si bratarile Pandora pe care daca se intampla cumva sa le uit acasa, le simt lipsa. De cand le am, n-am mai purtat nici unul dintre ceasuri; imi sunt dragi si acelea dar prin alaturarea unui ceas cu bratarile pot aparea zgarieturi pe care le evit. Plus ca, mi se par grele pe mana si arata incarcat.

     Ce mi-a fost greu o vreme, sa dau startul unei rutine zilnice, permanente de hidratare a mainilor. Am pielea destul de uscata, astfel ca orice cuticula razvratita se agraveaza, de aici si problemele cu unghiile casante. 

    Port in geanta mereu la indemana de ceva timp o crema intr-un ambalaj practic de 50 ml iar pe noptiera mea se afla acelasi produs hidratant de la Himalaya.
     Crema hidratanta de uz zilnic cu Aloe Vera hidrateaza si protejeaza pielea alaturi de Winter Cherry si Copacul Kino Indian.

        Cel mai interesant aspect este ca vorbim despre o crema cu un pret atractiv, care poate fi folosita pe corp cat si pe ten. Eu am incercat-o doar pe corp intrucat abia mi-am calmat tenul excesiv de sensibil si situatia s-a stabilizat cumva.

    Ambalajul produsului se inchide cu un capac prin infiletare si a avut o folie de protectie pe care am inlaturat-o complet. Imi plac ambalajele de genul, sunt pentru ,,obsesiv-compulsiva” din mine, care vede jumatatea goala a recipientului si se straduieste sa faca stoc de produsul preferat mereu . Cu alte cuvinte, vad clar cat produs mai am, pe cand printr-un tub opac poate, doar ghicesc.

    Produsul are consistenta perfecta, nu curge din recipient si se absoarbe rapid in piele, plus ca mirosul este unul de vis. Cel mai usor ma conving legat de un produs cand vad ca ii place si lui G. care atunci cand ma vede ca folosesc crema, intinde mana instinctiv. 

    Este o crema hidratanta potrivita pentru toate tipurile de piele, mai ales in acest anotimp cand trebuie sa-i acordam pielii o atentie sporita.
    Atunci cand imi place un produs obisnuiesc sa il recumpar iar de data aceasta sigur va fi in varianta la gramaj mare.

                                    Cate dintre voi v-ati gasit crema hidratanta preferata? 

   ⇒ P. S.      Himalaya mai are o varianta de crema intensiv hidratanta cu vitamina E, germeni de grau si migdale dulci dar pentru mine ramane The One cea despre care v-am povestit mai sus.
   ⇒ P. P. S.   Posibilitati- tineti permanent pe noptiera varianta mare a cremei, asa sigur va amintiti de ce-i important macar inainte de culcare si varianta mica de produs in geanta- pentru la servici. 

         Opinii si recomandari? Nu uitati, mesajele voastre conteaza!

                   Stay glam, loves!
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *