MustaeV makeup

   MustaeV este un brand de machiaj originar din Coreea. Propria linie de machiaj a fost lansata in 2009, insa compania se bazeaza pe o experienta de peste 60 de ani in dezvoltarea si furnizarea cosmeticelor. Fiecare produs MustaeV este elaborat si testat de o intreaga echipa de profesionisti.

    Pentru ca am avut sansa de le testa produsele, va prezint doua nuante de fard impreuna cu fondul de ten Skinny Tint.


      Skinny Tint se gaseste in patru nuante: Innocent, Bright Beige, Sand Beige si Sienna Beige. Eu am primit mostre cu nuantele Innocent si Bright Beige. Am incercat Bright Beige si nu sunt sigura ca mi se potriveste. Cred ca este cam deschis la culoare, poate combinat cu Sand Beige ar fi perfect? Sau poate Sand Beige ar fi o nuanta numai buna pentru tenul meu vara.
    Are un finish natural, in nici un caz nu este mat precum fondurile de ten folosite de mine in ultimul timp. Se prezinta destul de bine pe ten, nu arata incarcat si nu raman urme inestetice. L-am aplicat cu pensula Expert Real Techniques si apoi am uniformizat usor cu un beauty blender. Puterea de acoperire este mica spre medie, fara corector mi se vad pistruii dar cred ca pentru vara este perfect. Nu am incercat sa aplic un al doilea strat, asadar nu stiu cum se comporta in acest sens, dar pentru o prima utilizare imi place. Nu este foarte lichid, dar nici cremos si se uniformizeaza usor.


     Fardurile pe care le-am primit eu sunt in doua nuante care se completeaza perfect. Naked Wood124 si Peacock224. Le-am aplicat cu o pensula sintetica peste o baza pentru a se fixa mai bine. Acestea sunt farduri de tip glitter; au o textura matasoasa cu particule de sclipici fin. Mi-ar placea mult sa incerc fardurile mate precum: matt, shade, snow. Din categoria pearl ar fi tentante: vinyl, halo, blooming peach si atomic tangerine. Gold digger, skin, gold museum, antique gold si diamond sunt doar cateva dintre cele mai atractive nuante de tip glitter. Fiecare fard are povestea lui si adus in combinatia perfecta poate fi uluitor.


    Desi n-as fi crezut, ambele farduri imi plac enorm- Angela mi-a trimis cu siguranta cel mai frumos cadou si e interesant ca a nimerit culorile potrivite pentru mine! Fardurile sunt intocmai ca in pozele de pe site, poate chiar mai frumoase in realitate.
      Am realizat un machiaj si am incercat sa pun in valoare frumusetea celor doua farduri, combinate cu farduri din paleta Sleek Rio. Am aplicat ambele farduri pe pleoapa superioara, cel mai deschis in coltul intern iar fardul inchis la culoare in coltul extern al ochiului.
     Sper sa va placa si nu uitati sa-mi spuneti parerea voastra. Nu ezitati sa-mi scrieti, nu uitati mesajele voastre conteaza iar interactiunea cu voi este drumul meu spre succes.


          Pe data viitoare,

             Astept opinii dar si sugestii.

                Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *