Melkior Be Yourself Update

Nu ma entuziasmez des, dar de fiecare data cand aflu despre noutati Melkior parca imi da o stare de bine si stiu sigur ca voi transmite informatii cu adevarat interesante!
Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams 
Colectia Be Yourself de la Melkior aduce 4 noi farduri de pleoape in culori delicioase: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams. Se gasesc atat sub forma de fard la cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform.
Pret 27 lei
www.melkior.ro
Set 5 pensule “My little secrets”
Melkior a creat un Set de Pensule Make-up care poate fi strecurat cu usurinta in poseta. Ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj. Trei dintre pensule au capete duble.
Iata ce contine setul “My little secrets”:
1. Pensula pentru fond de ten (nylon): ajuta la aplicarea uniforma si naturala a fondului de ten lichid si crema.
2. Pensula pentru pudra (par capra): permite aplicarea uniforma si naturala a pudrei.
3. Pensula pentru contur si blending (par ponei): este ideala pentru estomparea fardului de pleoape; de asemenea, este potrivita pentru aplicarea fardului de pleoape sau a iluminatorului.
4. Pensula oblica pentru sprancene si estompare (par ponei/cauciuc): este ideala pentru a crea conturul sprancenelor si estomparea fardurilor.
5. Pensula pentru corector si buze (nylon): este potrivita pentru aplicarea corectorului de ten sau a anticearcanului si a rujului de buze.
Pret 149,90 lei
www.melkior.ro
   Niciodata nu avem prea multe pensule, eu una adaug mereu noutati la acest capitol iar cand aflu despre nuante noi de fard nu pot sa fiu decat tot mai curioasa, sa descopar cele mai atractive culori care ar putea sa dea o nota personala machiajelor mele!
      Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *