Maybelline vs Revlon

   O promisiune trebuie indeplinita mereu, fie ea si cu intarziere. Asadar revin in legatura cu mini-paleta Maybelline- niste poze descriptive si ca sa fie mai interesant am vrut sa i se alature si quad-ul de la Revlon/ care initial mi se parea o copie perfecta. In timp ce faceam pozele si testam fardurile pentru voi, am observat diferentele.

    Observate in paralel, si aplicate peste o baza aferenta, am concluzionat:
    *Maybelline
• ambalajul pare destul de rezistent, dar acum cativa ani am avut o trusa identica, cu alte nuante (cadou la o revista) care spre surprinderea mea nu mi-a atins asteptarile. Nu tin minte sa o fi scapat pe jos, dar simpla idee de a o scoate si reaseza in portfard- cred ca acesta sa fi fost motivul- mi s-au spart doua nuante…
• fardurile sunt destul de cremoase, sidefate, dar fara o baza aplicata in prealabil, parerea mea este ca nu au nici o sansa.
• este bine sa se utilizeze impreuna cu niste farduri mate in vederea realizarii unui machiaj placut vizual. Prea mult sclipici/ sidef nu prea obisnuiesc sa folosesc in mod normal.
• contine 4 nuante care se complementeaza eficient, se poate realiza lejer un machiaj doar cu aceasta paleta- dar dupa cum spuneam, se obtine un efect mai autentic utilizand si farduri mate.
*Revlon
• imi place efectul fardurilor, nu sunt chiar asa de sidefate precum Maybelline; pozele par sa spuna cu totul altceva 😉
• fardurile Revlon sunt putin mai prafoase decat cele de la Maybelline
• ambalajul fardului pare destul de rezistent
• fardurile trebuiesc aplicate prin tapotare in mai multe straturi pentru a fi mai vizible

    Ambele palete imi plac mult si nu stiu pe care as alege-o daca ar fi de ales dar tinand cont de nuante cred ca imi place mai mult Revlon.
   Ce parere aveti despre cele doua palete? Ati incercat vreuna? Care va place mai mult?
   Kisses, glam dolls!

2 thoughts on “Maybelline vs Revlon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *