Mandra ca sunt femeie!

      Sensibile, speciale, etern neintelese; critice si criticate suntem eternul frumos, sub diferite ,,masti” si fara de care insusi ecosistemul ar fi incomplet. Incapatanate, neatente, firave dar minunate, toate acestea fac parte din noi, depinde doar ce latura a noastra lasam sa iasa la suprafata, spre a ne face cunoscute.
   
Capabile, sau dornice de noutate; mereu la datorie si in permanenta pregatite de orice, suntem mereu acolo. Acolo pentru sufletul nostru pereche, pentru copilul nostru sau cel ce va veni, ducem o lupta continua cu scopul de a fi cele mai bune. Voi sunteti multumite de voi insiva? Intotdeauna e loc de mai bine si partea frumoasa este cand realizam ca nu concuram cu nimeni. Care este scopul vostru in viata? Fiti cea mai buna varianta a vechiului ,,eu”, intr-o imbunatatire continua si astfel vom putea afirma ca suntem fiinte supreme.
      
  Cu totii avem in viata noastra acea super- femeie cu care ne mandrim si vrem la randul nostru sa ne simtim la fel de apreciate. Doar in timp putem intelege sacrificiile si puterea interioara de care doar o mama poate da dovada! Timpul si maturitatea ne ajuta sa ne apreciem cu adevarat mamele… Desi inca personal, nu sunt mama, nu mi-e greu sa inteleg unele situatii de viata. Am simtit dintotdeauna substratul emotional si motivul real din spatele tuturor cauzelor aparente si imi apreciez mama pentru tot ceea ce este ea. O luptatoare? Cu siguranta. O persoana emotiva care se pierde in detalii, dar mai putin atunci cand trebuie sa isi arate adevaratele sentimente… Cu bune, cu mai putin bune, este esential sa ne apreciem mamele pana inca le avem alaturi. Aproape, sau la distanta; dar in suflet- mereu alaturi.
   
     Normal ca si barbatii au rostul lor, dar mai complexa este si va fi femeia; un amalgam de sentimente si o multitudine de personaje intr-unul singur: copilul ce se bucura de orice simplu gest,romantica adolescenta mereu indragostita, femeia protectoare, mereu atenta la cei apropiati si nu numai.
      Voi cum va simtiti, in calitate de femei?
          Nu uitati de esenta a ceea ce am fost menite sa fim, fiti cea mai buna varianta a propriei persoane, atat de complexa cum numai femeia poate fi.
          
        Sunt mandra de ceea ce sunt, in cautarea unei permanente imbunatatiri a propriului eu si sper ca si voi sa simtiti la fel!
           
         Mandre ca suntem femei?
   Site-ul revistei Alegria ne invita la concurs cu ocazia Zilei Femeii! 
  http://alegria.ilux.ro/8-martie

    Puteti participa si voi la concursul ,,Mandra ca sunt femeie” pana pe data de 1 martie. (Inclusiv)
        Am aflat de acest concurs de la Loredana , ati vazut articolul ei? 😀 Mie mi-a placut si ii urez succes!
    
        Premii: -Stackers set 3 cutii bijuterii
                    -Portofel Dazzling Rose
                    -Set manichiura Balance
    
       Castigatorul se afiseaza pe 2 martie, in revista, pe blog & pagina de Facebook a site-ului iLux.
              Cine se inscrie?
            Nu uitati ca va astept mesajele, opiniile voastre conteaza; de asta imi sunteti dragi!
       
                    Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *