Louise in Greece. Comfy and fast

     Trei saptamani de cand a sosit Louise si tot cam atat a trecut de la nunta mea. Nu pot sa cred ca vorbesc despre acest eveniment la trecut, cele care ati fost deja mirese stiti exact la ce ma refer. Desigur ca experienta difera conform persoanei in cauza, personalitatii acesteia, dar depinde in mare masura si de anturaj- mai exact lista de invitati si nu numai.
   Vom vorbi si despre frumosul meu eveniment curand, se pare ca atunci cand iau o pauza este putin mai dificil sa imi reintru in ritm… Am avut parte si de evenimente neplacute si total neprevazute, dar cu siguranta e bine sa ne centram atentia asupra momentelor frumoase. Nu era imperativ sa incep cu un articol dedicat nuntii, de data aceasta o facem altfel si stiu ca intr-un fel sau altul va va placea, suspansul are si el rolul sau. Asadar, o luam putin backwards: luna de miere, apoi in timp util si cate ceva despre nunta. Si poate curand si alte vesti, de ce nu. O familie noua are nevoie de o locatie noua, nu-i asa? Teoretic. Partial noua, noi ne stim de cand lumea- spiritual iar in timp real sa spunem cam de… 10 ani. Imi place sa rotunjesc, vorbim despre cifre exacte sau nu neaparat, oricum e un sentiment relativ nou- acela de dupa casatorie
,,-Cum e sa fii nevasta?”… Ei, cum sa fie? (Cam toate curioasele sunt acelea trecute de eveniment, iar eu ma amuz amintindu-le de bancul acela: Doamne in varsta la nunti, frecand energic obrazul flacailor ,,-Tu? Pe cand?”/ Ingrozite la inmormantari de replica ,,-Tu urmezi!”) Cum este? Cum sa fie…inainte sa va treaca prin minte curiozitatea  spun ca vom discuta intr-un alt articol!
    Pana atunci, va las cu niste poze, frumoasa Grecia, la pas prin Atena, Paralia Katerini, la brat cu nimeni alta decat Louise, by Adona. Inainte sa va grabiti cu remarcile si unele dintre voi sa va metamorfozati complet in critici ,,de arta” spun doar atat. Pentru mine vacanta inseamna confortabil, casual, viteza.  Cum rapiditatea nu e sinonima cu tocuri si alte cele sper ca macar unele dintre voi sa va regasiti in necesitatea de a purta ceva confortabil, in care sa te simti tu insati si nu neaparat sa arati de 5 stele. De cele mai multe ori expresia chipului face tot si asta nu poate cumpara nici cea mai extravaganta eticheta din lume. 
     Trei zile insorite din 7 si totusi nu-mi pare rau de alegerea facuta. A fost o saptamana speciala si sunt fericita ca am avut ocazia sa mergem undeva desi nu planificasem absolut nimic.
     Va las cu poze din luna de miere, poze in graba in cateva din locurile vizitate. Ca intotdeauna astept opinii, nu uitati mesajele voastre conteaza.
       Pe data viitoare,
            Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *