Lac de unghii Bourjois 1 seconde

      Astazi va prezint un lac de unghii Bourjois din colectia 1 Seconde.  Pe ambalaj nu scrie nuanta, dar cred ca este Rouge Poppy, nr. 10. Aceasta este prima mea oja Bourjois, am cumparat-o cu 10 lei datorita reducerilor din Auchan. Ce m-a determinat sa o cumpar?
   Ambalajul este unul foarte atractiv, manerul are acea forma perfecta, usor de tinut in mana si deloc alunecos. Pensula faciliteaza aplicarea lacului de unghii. 

   As spune ca imi place si totodata imi displace. Are acel ceva care ne face sa fim incantate cand analizam un lac de unghii, dar totodata mi-as fi dorit sa obtin mai mult de la el. 
    Si totusi nici nu promite foarte mult, cel putin nu rezistenta aceea uluitoare de care toate avem nevoie. 
      Cu o textura de gel, are o pensula panoramica, anti-alunecare care promite unghii netede, perfecte. 
    Iar acum, constatarea mea: se aplica intr-un mare fel, datorita pensulei lacul parca aluneca pe unghie de unul singur si arata perfect, are acel luciu special. Consistenta de asemenea imi place mult, suficient de cremos cat sa nu fie lichid, ceea ce faciliteaza aplicarea cu pensula reusita din dotare.
     Mi-ar fi placut totusi sa reziste si sa se usuce mai repede, din acest punct de vedere cu siguranta mi-a inselat asteptarile. Pentru cum se prezinta pe unghii probabil ca as trece cu vederea acest aspect dar sunt genul de persoana care isi va reface imediat unghiile doar pentru cea mai mica zgarietura. Am vazut ca exista top- coat si base-coat care probabil ar ajuta mult acest lac de unghii, insa eu nu am incercat inca. Ma gandesc ca poate doar in cazul acestei nuante la indepartarea lacului pateaza pielea.

    Voi ati trece cu vederea anumite aspecte neplacute pentru un produs relativ bun? Oricum cat de perfect sa se aplice sau sa reziste? In caz ca gasiti oja perfecta inaintea mea, dati de veste! 
    Nu uitati ca astept opinii, mesajele voastre conteaza!
      Pe data viitoare,
          Stay glam loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *